Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu | Orduspor'da Kiralık

Stancu gene yazmis golünü bu cocuk oyun icinde ruh gibi ama acayip bir skorer bugün izlemedim nasil oynadi bilmiyorum ama kacinci golü oldu,baya gol atti bu sezon suan her türlü 5 milyon dolar ettigini gösterdi en azindan piyasa yapti,takima geri bile dönebilir...Begenir begenmeyiz ama cocuk her hafta yaziyor hemde berbat saha zemininde ve ordusporda...

10 gol 4 assist ?

Bizim en golcü oyuncumuz elmander 9 gol kac asist? Stancu bu istatigiyle herseyi kanitliyor,makine gibi bir takimda elmander 9 gol atmis,ve bir o elmanderi yerlere göklere sigdiramiyoruz,oyun stilleri farklida olsa bu istatik kayda deger,orduspor gibi bir takimda hemde 10 gol ve 4 asist cidden yabana atilicak cinsten degil,ligde daha bitmedi...

Ordu almazsa bi yere daha kiralayalım, orda da iyi performans gösterirse satarız.

Adamı doğru düzgün izlemeden kenara attık.

Ya tek forvet oynadı yada kanat.

Stancu'nun da en büyük talihsizliği İngiltere'den,Fransa'dan gelmemiş olmasıydı he bide 30 yaş üstü olsa tam sizlik topçu olur.

:) Sahadan ya da mackolikten bakip ''Aaaaaa Stancu yazmis yine, cok yazik ettik'' diyenlerden degilim en azindan. Bu adam Orduspor'da cok iyi olabilir beni ilgilendirmez, ben Galatasaray taraftariyim. Kotu takimdi gecen sene kabul. Bu adam en ufak bir mucadele ya da hirs gostermedi sahadayken.

Kazigin kralidir bu eleman Galatasaray icin. Net. Orduspor icin iyi transfer ama.

Bizim en golcü oyuncumuz elmander 9 gol kac asist? Stancu bu istatigiyle herseyi kanitliyor,makine gibi bir takimda elmander 9 gol atmis,ve bir o elmanderi yerlere göklere sigdiramiyoruz,oyun stilleri farklida olsa bu istatik kayda deger,orduspor gibi bir takimda hemde 10 gol ve 4 asist cidden yabana atilicak cinsten degil,ligde daha bitmedi...

Stancu çok teknik bir oyuncu değil ama çok beleşçi bir futbolcu.Takımda olmasını isterdim ama Elmander'i kesemez.

Bizde pek işi olmaz bu adamın, umarım satarız ya da en kötü kiralayalım.

Stancu çok teknik bir oyuncu değil ama çok beleşçi bir futbolcu.Takımda olmasını isterdim ama Elmander'i kesemez.

Yazimda keser diye yazmadim zaten,5 yasindaki cocuk bile görür elmander ve stancu bambaska oyuncular oldugunu ben takimdaki genel istatikleri kiyasladim,en golcü oyuncumuz elmander ve katkilari istatiksel olarak ortada.

Stancu kotu bir oyuncu degil. Sercan'dan 50 kere iyi bir oyuncu en basta, fakat buyuk takımlarda ancak yedek kalır. Bunun sebebi futbolsal ozellikleri ;

Hızlanma : 85/99

Sprint : 80/99

Oyun görüşü : 72/99

Pas : 70/99

Şut gücü : 86/99

Şut isabeti : 62/99

Fizik kondisyon : 84/99

Overall : 72/99

Bogdan Stancu'nun sorunu, düşünmeden oynaması. Yoksa yetenekli ve süratli oyuncu. Fakat ancak yedek olabilir bizim takımda. Tekrar söylüyorum, Sercan vs. türevlerinin üstünde bir oyuncu.

Yazimda keser diye yazmadim zaten,5 yasindaki cocuk bile görür elmander ve stancu bambaska oyuncular oldugunu ben takimdaki genel istatikleri kiyasladim,en golcü oyuncumuz elmander ve katkilari istatiksel olarak ortada.

Stancu'da bence büyük bir gelişme yok.Aynı Stancu duruyor.Zaten bu standartlarda bi oyuncuydu.

Bu sene olsa oynardı bizde fakat kesinlikle Şampiyonlar ligi ayarında bi adam değil.Orduya 3-4 milyona satsak çok iyi olur.

hedefiniz buyukse Stancu sizi bir yere tasimaz ama kadro genis olsun cok mac var diyorsaniz tamam ;fizigini cok kullanmiyor ,onun icin Stancu'nun 10 gol atmasiyla ,Elmander'in 9 gol atmasi ayni sey degil ,Elmander'in ekstra katkilari da var.Onumuzdeki yil icin cok net adamlar lazim ,bizim forumu bile ikiye bolen adamlarla bir yere varamayiz.

O halde istatistiksel olarak cevap vereyim:

Orduspor

Stancu: 9 gol

Culio: 4 gol

F.Tekke: 3 gol

H. Özmert, H.Kabze, Garcia: 2 gol

Yalçın A, Sedat Bayrak, Ali C: 1 gol

Galatasaray:

Elmander: 9 gol

Selçuk, Melo, Baros: 7 gol

Çolak: 3 gol

Zan, Eboue, Engin, Kazım: 2 gol

Semih, Riera, Sercan, Ceyhun, Yiğit, Necati: 1 gol

Gördüğün üzre Orduspor'da gol yükünü çeken oyuncu konumunda Stancu bulunuyor. En yakın takipçisinden 5 gol önde. Ancak bizde durum farklı. Elmander 9 golle lider ama onun ardında 7 golle 3 oyuncumuz bulunuyor. 4 oyuncu gol yükünü çekiyor yani. Bu durumda Stancu'nun istatistiklerinin göze batması normal. Gol yükünü çeken kişi ne kadar artarsa, attığı gol sayısı ters orantıdadır ve bu sayı düşer.

Böyle düşünürsek Stancu'nun bizde 8 golle katkıda bulunmasına imkan yok. Çünkü Galatasaray'da oynayacak yetenekte birisi değil. Sercan'dan belki biraz iyidir o kadar.

:)

Stancu'da bence büyük bir gelişme yok.Aynı Stancu duruyor.Zaten bu standartlarda bi oyuncuydu.

yukarda arkadas benden önce cevap vermis sercan v.b türevleri yeterli cevap,bu standartlarda dedigin adam bizde olsaydi 10 gollük katkisiyla belki kaybedicegimiz 1-2 maci cevirtirdi,külübemizde sanki xavi,ineastalar varda adam begenmiyoruz,son macta sercan,aydin yilmaz oturuyordu.

Bu arada stancunun fenerbahceye attigi füzede akillarda,ben türkiye ligine adapte oldugunu düsünüyorum 3-4 kez orduyla bu sezon stancuyu 90 dakika izledim,gelistirmedigi fikrine katilmiyorum,geldiginden cok daha fazla sorumluluk alarak oynuyor ama galatasarayin 11 'de olmayacagi fikrindeyim bende,hala yeterli degil,degeride 1-2 milyon degil...

Stancu kotu bir oyuncu degil. Sercan'dan 50 kere iyi bir oyuncu en basta, fakat buyuk takımlarda ancak yedek kalır. Bunun sebebi futbolsal ozellikleri ;

Hızlanma : 85/99

Sprint : 80/99

Oyun görüşü : 72/99

Pas : 70/99

Şut gücü : 86/99

Şut isabeti : 62/99

Fizik kondisyon : 84/99

Overall : 72/99

Bogdan Stancu'nun sorunu, düşünmeden oynaması. Yoksa yetenekli ve süratli oyuncu. Fakat ancak yedek olabilir bizim takımda. Tekrar söylüyorum, Sercan vs. türevlerinin üstünde bir oyuncu.

Dostum Sercan'dan kotu bir oyuncu kesinlikle degil zaten. Sercan les gercekten.

Bu adam bizim kalibremizde bir oyuncu degil ve geldigi fiyata bakinca kaziktir, baska bir sey degil.

Dostum Sercan'dan kotu bir oyuncu kesinlikle degil zaten. Sercan les gercekten.

Bu adam bizim kalibremizde bir oyuncu degil ve geldigi fiyata bakinca kaziktir, baska bir sey degil.

evet 5 milyon euro'luk oyuncu degil, olabilir mi ? olabilir ama olsun once bi. ancak Sercan'da 4 milyon euroluk oyuncu degil. Sercan'ın ederi 1.200 falan, sıradan tsl topcusu iste ve gelisme gosterecegine inanmıyorum ben. belli ederdi kendini...

evet 5 milyon euro'luk oyuncu degil, olabilir mi ? olabilir ama olsun once bi. ancak Sercan'da 4 milyon euroluk oyuncu degil. Sercan'ın ederi 1.200 falan, sıradan tsl topcusu iste ve gelisme gosterecegine inanmıyorum ben. belli ederdi kendini...

Sercan'i onlarca kez canli izlemis biri olarak diyebilirim ki; inanilmaz derecede geriye gitti. Eminim heyecan duyardi herkes ilk ciktigi zamanlardaki Sercan'dan ama hic isik yok. Birazcik kilo da alinca en onemli ozelligi de korelmeye basladi. Sonu hic iyi degil.

Stancu'nun da 5 m edebilecek futbol ozellikleri yok kanimca.

elmanderle kıyaslanması çok saçma elmander oyunun her alanında pres yapıyor her duran topta gelip kafayla top çıkarıyor sırf bu pres yüzünden son vuruşlarda çoğunlukla nefessiz yapıyor

elmanderle kıyaslanması çok saçma elmander oyunun her alanında pres yapıyor her duran topta gelip kafayla top çıkarıyor sırf bu pres yüzünden son vuruşlarda çoğunlukla nefessiz yapıyor

Düz mantıkla yapılan yorum yüzünden böyle kıyaslama yapılıyor maalesef :)

Geri
Üst Alt