#28 Koray Günter

Gayet iyi. Bence en az Semih Kaya kadar olur

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Bu macda pek beğenmedim ama yaşı stoper için üstelik daha çok genç. 2-3 sene sabretmek gerekir.

18-19 yasindaki cocuklar Antalyaspor´a dogru dürüst pozisyon bile vermemis, hala elestirenler var.

Uzayli gibi oynamalarini bekliyorsunuz herhalde bu cocuklarin.

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

emrecan_b.jpg

bunu unutmayin ki, semih koray'dan 3 sene büyük. az yas degil. koray ve emre can ayni yasta ama arada büyük bir kalite farki var. kumasi iyi koray'in

cok iyiydi ya

adamdaki hava hakimiyetini görmediniz mi?

bütün hava toplarini aldi üstelik baski altinda direk takim arkadaslarinin önüne indirdi toplari

türk stoperleri gibi pat güm vurmuyor topa

oyun görüsü cok iyi geriden defans kurabilen bir stoper

ben begendim ve cok ümitliyim...

ayni sekilde emrecan ve burdisso'yu da begendim.. stoper acisindan sIkIntimiz kalmadi bu sezon :)

cok iyiydi ya

adamdaki hava hakimiyetini görmediniz mi?

bütün hava toplarini aldi üstelik baski altinda direk takim arkadaslarinin önüne indirdi toplari

türk stoperleri gibi pat güm vurmuyor topa

oyun görüsü cok iyi geriden defans kurabilen bir stoper

ben begendim ve cok ümitliyim...

ayni sekilde emrecan ve burdisso'yu da begendim.. stoper acisindan sIkIntimiz kalmadi bu sezon :)

Burdisso demişken, bu adam oyun kurma konusunda baya kötü galiba.

Helal olsun iyi oynuyor lig maçlarında mutlaka ilk 18'de kupa maçlarında mutlaka ilk 11'de yer almalı bence

Geri
Üst Alt