#28 Koray Günter

OYNAYA OYNAYA geliştirir stoper kendisini. Nerede duracağını biliyor bu önemli.

Bizde as stoper oynayacak kalibrede değil henüz. Belki bi sezon sonra.

en az 3 sene sabrederim.. istediği kadar hata yapsın. Genç oyuncularımızın kredisi çok fazla bende..

Koray ın iyi bir futbolcu olacağını düşünüyorum.Maçta 1-2 hatası vardı ama bunun tecrübesizlikten kaynaklandığını düşünüyorum.Sonuçta Dortmund altyapısından çıkmış,Jürgen Klopp gibi dünyanın en iyi genç futbolcu yetiştiren teknik direktörlerinden birinin övdüğü bir isim.Ben kendisine güveniyorum.Biraz zamana ihtiyacı var.

1:45 :asd:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Gc8JH7TS3Kc[/media]

Kendim Almancıyım, ama bu çocukta tam Almancı şivesi var :D

Ama gayet sempatik, kendinden emin, özellikle öz güveni yüksek. Bu stoper mevkiinde çok önemli.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

gazeteci bos bos soru sormus ama. Koray 94 dogumlu, Bülent Korkmaz futbolu 2004'de brakti, yani koray 10 yasindaydi bülent fotbulu braktiginda. bülent'in futbolculugunu nerden bilsin cocuk.

Hayırlı olsun. İnşallah Galatasaray'ımız da çok başarılı olur...

koray-gunter-640.jpg

tatlı.

Yetenekli de

Oynamamaktan futbol kabızı olmuş. Fizik olarak üst düzeyde. Biraz pratikle taş gibi stoper olur.

a takım potansiyeline ulaşır umarım potansiyel var seneye semih koray stoperi ligde bizi çok rahatlatır muslerayıda satmak zorunda kalmayız :rugby:

Semih Selçuk Burak üçlüsüne Koray veya başka birini ekleyebilirsek epey rahat ederiz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bence koray semih olmaz seneye 2 genç futbolcuya emanet etmek büyük risktir tecrübeli stoper şart

koray, semih, salih, (balta + zan + ceyhun ) + 1 yabanci stoper'de sorun kalmaz seneye. chedjou'la olmayacak ama

Geri
Üst Alt