#28 Koray Günter

Bu çoçuk takıma mümkünse monte edilmeli chedjou burdisso kadar oynar en azından yabancı sıkıntısını çözeriz hiç izlemedim gerçi ama en ufak ışık bile olsa bu oynamalı yabancı stoperlerimiz oynuyacağına

En ufak yetenek varsa bir an once hazirlamalari lazim Koray'i, gelecek sene 5 yabancili durumda mutlaka Semih-Koray ikilisi bize büyük seyler katar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca baya umutlu Koray'dan. Gökhan Zan'i hemen kesti yedek kulübesinde sürekli Koray oturuyor. Seneye hazirliyor dediler.

Önümüzdeki sezon 11'de oynamaya başlar Hakan'ın yerine.

Koray Günter

3 dakika önce

Hi Leute

Sind grade wieder auf dem Weg nachhause von unserem heutigen Match

Habe heute mein Liga Debüt für unsere Team gefeiert und es war einfach nur geil 6:1 sieg !

Peace

Top adamın ayağına bile değmedi, buna rağmen övgüler almış, ilginç.

Bir an önce monte edilmeli kesinlikle, iyi kumaş, çok umutluyum. Gelişimini tamamlarsa klas stoper olur.

Bilmiyorum ancak gelecek sezona Koray monte edilebilirse çok rahatlarız en iyi yerli stoper olma potansiyeli mevcut kendisinde en iyi derken , arkadan oyunu kuran , hava hakimiyeti yüksek , pozisyon alması iyi olan bir stoper profili bekliyorum kendisinden Semih gibi hamleli değil.

Teknik kapasitesi baya bir yüksek diye biliyorum zaten , orta saha da oynayacak kadar teknik kapasitesi olduğu söyleniyordu.

Ancak Şampiyonlar Ligi oynayacağımız göz önüne alınırsa 19-20 yaşında ki bir oyuncuyu nasıl o arenaya atacağız bir anda bilmiyorum.

Hoş benim çok istediğim yabancı stoper Doria'da 19 yaşında ancak bir şeyler farklı gibi biraz daha erken kanıtlamaya başlamış Doria kendisini.

Bence en iyi transferlerimizden biri. Seneye mutlaka monte edilmeli.

Chelsea maç kadrosunda yok Burdisso var. Mancini kafa bir milyon.

Geri
Üst Alt