#28 Koray Günter

maci izlemedim daha ama gayet iyi oynuyor begendim

Hemen ne anladınız ulan Semihten kötü olduğunu...

Semih 3 yıldır profesyonel seviyede oynuyor , Koray ise 2.maçında...

Sahada gayet sağlam duruyor...Ben beğendim zamanla çok iyi stoper olacak...

Stoperlik pozisyon alma sanati. Iyi bir stoper mutlaka iyi yer alir. Bu çocuk anliyor stoperin yapmasi gerekeni.

Türk taraftar profilinden bir b.k olmayacağını kanıtlayan çocuk daha ilk maçında ondan iyi bundan kötü muhabbetleri başlamış hayatınızda tek ilgi alanı futbol olarak kalır umarımda bu zihniyetle vatana millete fazla zararınız olmaz

Ya gecin o ilk maci daha muhabbetini semih ilk macini cikti aslanlar gibi oynadi bu cocuk pasifin onde gideni bir b.k olma bundan tipki takim gibi

gayet iyiydi.ne bu çocuğu ne brumayı yedirtmeyiz bundan sonra.

Bir stoperin Semih'ten kötü olmasina imkan yok

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne istiyosunuz semihten yahu

Bu çocukta bir cenabetlik var galiba geçen senede kasımpaşada mı ne mi oynamıştı orada da banko 11 oynamıştı 4 tane gol yemiştik :D Duş alması lazım maçtan önce bugünde yedik 4 gol .Yalnız bugünkü maçta Korayın suçu yoktu bence.Goller bekten geldi o yüzden fazla asılmamak lazım.Çocuk durmadan 11 oynaması lazım ki tecrübe edinsin.

Bu çocukta bir cenabetlik var galiba geçen senede kasımpaşada mı ne mi oynamıştı orada da banko 11 oynamıştı 4 tane gol yemiştik :D Duş alması lazım maçtan önce bugünde yedik 4 gol .Yalnız bugünkü maçta Korayın suçu yoktu bence.Goller bekten geldi o yüzden fazla asılmamak lazım.Çocuk durmadan 11 oynaması lazım ki tecrübe edinsin.
Hayır o maçta yoktu, Balta-Semih vardı. Balta zaten kırmızı görmüştü maçın başlarında.

Koray geçen sezon ligde sadece Sivas deplasmanında 90 dakika oynamıştı. Mutlaka üstünde durulmalıdır Korayın.

I am the one who knocks!

Semih'te bir stoperde olması gereken hiçbir özellik yok! Yedekten başka birşey olmaz. Rakip yerden orta açıyor, Semih önünden geçen topu trene bakar gibi izliyor arkadaki adam da golü atıyor. Halbuki kaysa yetişecek, golü önleyecek. Zaten yaşına göre acayip de hantal. Koray da Zan da Semih'ten bin kat iyi stoperlerdir.

Korayın ta defanstan Umut Buluta orta açmıştı tam gol pozisyonu bulmuştuk.Koray Tarıktan daha iyi orta açtı resmen.Korayın ayağı sağlam basıyor yere.

Bu çocukta kumaş var ama çocuğun maç tecrübesine de ihtiyacı var. Semih'e verilen fırsat Koray'a da verilmeli. Ayrıca yanında güven veren bir liderle oynamalı. El bombası Chedjou ile değil.

Beyler o değilde Sinan gümüşte yetenekli Prandelli oynatmıyor.Adamın son vuruşları iyi değil ama Bruma gibi çalımlar atıyor neden oynatmıyor bu parandelli.

Geri
Üst Alt