#28 Koray Günter

Semih alt yapidan yetisme diye daha yetenekli olani da mac izleyip duruyor, lanet olsun bu sistem.

Bu cocuk gelecek vaad ediyor, eline illa firsatlar gelecek. O gün formaya asilir ve birdaha birakmaz umarim.

Gelecek vaad ediyor kelimesi korkutuyor artık beni bir sürü gencimiz var oynatılmıyorlar.Körelip gidecekler.

Sanırım tekrar fırsat bulacaksın , umarım iyi bir performans gösterirsin.

Forumdaki Koray hayranlığını bi türlü anlamıyorum sanki çok maç oynadı da aman oynasın deniyor.

Forumdaki Koray hayranlığını bi türlü anlamıyorum sanki çok maç oynadı da aman oynasın deniyor.

Millet potansiyel var diyor. Bu oyuncuda hatalar yapar. Semihe göre fizigi iyi. Oyunu kurabiliyor. Oynaya oynaya gelişir bir oyuncu. Semih daha ziplamayi bilmiyor.

20 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir fiziği var...

Tekniği çok yüksek geriden oyun kurabiliyor...

Pozisyon bilgisi yerinde...

Semih'in yaptığı hatalardan bıktık artık olmuyor bu çocuğu oynarken görmek istiyoruz...

Benim izlemediğim kadarıylada ağır değil

semihden daha güçlü,semihden daha iyi pozisyon bilgisi var, semihden daha uzun ve fizikli ,semihden daha iyi oyun kuruyor ....semihden cok ama cok daha iyi stoper , ama semih aynen sabrinin aynen aydının olduğu gibi Galatasaray çocuğu ,yersen....

Geri
Üst Alt