#28 Koray Günter

Koray'ın hatası filan yok Burak ve Selçuk öküz gibi izlemiş.

Topu oyuna iyi sokuyor en azından. Semih gibi garip garip top sürüp rakibe atmıyor.

Golde bence Muslera'nın hatası vardı. Niye çıkmaz bilmem kale sahası içindeki ortaya. Koray en az Semih kadar iyi. Aslında daha iyi ve bunu ilk oynadığı maçlarda bile çok gol yememize rağmen belli etti. Fiziksel teması kullanan sağlam bir defans oyuncusu ve Chedjou ile Kimyası da iyi.

Devamini bekleriz, bugün iyidi evet, ama gelecek macta nasil olacak ona bi bakalim

Bugün çok iyiydi bir tek golde çaresiz kaldı..

Maçda özellikle onu izledim.

1.si birebirde iyi. Akpala ile karşı karşıya kaldıgında yerinde müdahaleler yaptı.

2.si ki en çok hoşuma gideni , ne zaman kameranın görüş alanına girse rakip ataklarda onu izledim.

Her zaman arkasına bakıyor sağına soluna bakıyor kim nerede ne yapıyor gözlüyor.
Gözü sadece topta değil...

İşde üzerinde durulması gereken çocuk bu !!!

Hatasıda olacak hatalarda yapacakdır.

Ama bu çocugu oynattıkça 2 yıl içerisinde GS ında Milli takımında vazgeçilmezi olur..

Eğer birine sahip çıkıcaksak bu çocuğa çıkalım..

Semihe değil.

Ben dedim size. Semih yerine Koray'ı oynatalım diye. Semih olsaydı maç şimdi 3-2 Karabükspor lehine olacaktı.

Bu adamı oynadıkça kazanırız. Umarım Semih oynatılmaz artık.

4-5 maç ilk 11 oynasın ondan sonra eleştirelim.Umarım daha iyi olur da formayı bir daha vermez

hatalar olacak tabi semih te ilk maçlarında bayağı hata yapıyordu ama başımızda ki td deli olduğu için etinden sütünden zor faydalanırız

Boşuna demiyoruz Semih Koray'ın sağ bacağı etmez diye...

Her anlamda Semih'ten 2 seviye daha iyi...Ama maalesef bir sonraki maç Semih yine stoper oynayıp çıldırtacak bizi...

Ilk defa fena bulmadım. Kac aydır mac oynamadığıda var sayarsak çok iyidi hata. Golde hatası var ama asıl hata burakda gibi. Ve musleranında hatası var bence.
O toplara çıkması gerekir.

En mantıklı stoper ikilisi Chedjou-Koray gibi görünüyor.Koray Semihten hem daha sağlam, hem daha teknik hemde daha kuvvetli bir oyuncu.

Geri
Üst Alt