#28 Koray Günter

semihe göre ayaklarına daha hakim
semihe göre daha iyi pozisyon alıyor yukarıda koyduğum videodaki gibi
semihe göre hava toplarında daha iyi
semihe göre fiziği daha iyi

semih ??

semih daha savasci, semih mesela ayagada kafasina sokan birisi.
bire birde daha etkili bence.
diger saydiklarina itirazim pek yok posisyon alma konusunda haric. kademesorunu bütün stoperlerimizde var ama galiba az veya cok.

semihe göre ayaklarına daha hakim
semihe göre daha iyi pozisyon alıyor yukarıda koyduğum videodaki gibi
semihe göre hava toplarında daha iyi
semihe göre fiziği daha iyi

semih ??
Boldladiklarim tartismaya kapali!Hersey apacik ortada.Pozisyon alma konusunda halen sikintiklari var.

aslinda semih ve koray uyumlu bi ikili olabilir denemekte fayda var chedjou'nun sezon sonu gidecegini varsayarsak

Denenebilir ama kafa vuramayan, kız gibi oynayan stoper istemiyorum şahsen Semih'e pas benden. Ben sana bişey söyliyim Semih bu sene anadoludan transfer edilen bi stoper olsa şimdiye Kasimpaşa'ya falan kiralanmıştı çoktan. Semih oynarken de yaptığı hataların haddi hesabı yoktu. Koray'ın yaptığı hatalardan çok daha fazlasını yapıyor Semih biz artık alıştığımız için normal geliyordu. Balta-Koray en iyisi ama çok ağır kalır bilmiyorum. Hattı geride kurarsak ok.

lan ayaklarina hakim hava toplarinda iyi fizigi daha iyi, bunlar stopere exclusive seyler degil ki

o zaman buragi stoperde oynatalim ya da fernandaoyu

2 uydurma pozisyon secip bak daha iyi pozisyon aliyor falan diye yalanlar sikarak arguman yaratilmaz

sacmalama meric adami hasta da etme

lan ayaklarina hakim hava toplarinda iyi fizigi daha iyi, bunlar stopere exclusive seyler degil ki

2 uydurma pozisyon secip bak daha iyi pozisyon aliyor falan diye yalanlar sikarak arguman yaratilmaz

aç cl maçlarını izle hayri cundi

Nası değil olm ya kazma mısın

Ne Semihmis be arkadas, 3 senedir hala yerinde sayiyor, yaptigi hatalardan ders cikarmasini gectim hala tekrar ediyor.

Denenebilir ama kafa vuramayan, kız gibi oynayan stoper istemiyorum şahsen Semih'e pas benden. Ben sana bişey söyliyim Semih bu sene anadoludan transfer edilen bi stoper olsa şimdiye Kasimpaşa'ya falan kiralanmıştı çoktan. Semih oynarken de yaptığı hataların haddi hesabı yoktu. Koray'ın yaptığı hatalardan çok daha fazlasını yapıyor Semih biz artık alıştığımız için normal geliyordu. Balta-Koray en iyisi ama çok ağır kalır bilmiyorum. Hattı geride kurarsak ok.
semihin sorunu agresiflik degil bence adamin karakteri boyle sogukkanli.

tek sorunu hava toplari birazda passing'ini gelistirse 4-4luk topcu olur juve bosubosuna istemedi semihi.

sorun veya hata aslinda stoperlerde degil bence.
tamam hata ve saire yapiorlar ama yanlarina bir lider stoper koy hele bir sen yönetim -hocalar olarak.
bunlar her biri komutansiz askerler.

denklem cok basit... lider stoper + asker stoper...

bu aslinda her iyi savunma kurgusunda ayni denklemdir.

ya arkadas genc yetenekli oyunculari harcamayi amma cok seviyonuz ha

semih hata yapiyor yollayalim
koray cok yavas dortmunda donsun
bruma korkarak oynuyo 4e 5e satilsin
telles orta yapamiyor birini okutulmali

etc all this bullshit sikilmadinizmi

tek sorunu hava toplari birazda passing'ini gelistirse 4-4luk topcu olur juve bosubosuna istemedi semihi.

Öff ya yalan olm ya. Juve'nin stoperleri canavar gibi. Chiellini'yi mi kesecek Bonucci'yi mi? Caceres bile yedek. At. Madrid haberleri falan çıktı tamamen komedi. Adamların en büyük silahı duran toplarken kafa vuramayan stoperi istiyorlar? No comment.

Öff ya yalan olm ya. Juve'nin stoperleri canavar gibi. Chiellini'yi mi kesecek Bonucci'yi mi? Caceres bile yedek. At. Madrid haberleri falan çıktı tamamen komedi. Adamların en büyük silahı duran toplarken kafa vuramayan stoperi istiyorlar? No comment.
semihle o saydigin adamlar arasinda 7 yas fark var

semih hepsinden iyi olacak kapasitede topcu

ayrica gecen sene geldiler izledik juveyi drogba delik desik etti o stoperleri hem icerde hem disarida oyle ozel bi yanari yok

12-13 sezonunda semih yahut danyle sorunu yoktu kimsenin
dany hazirlik macinda 2-3 hata yapti her zaman kotuydu dendi, semih de yanina chedjou denen net bir sekilde stoper olmayan adam yuzunden 5 yil falan geriye gitti
armut ve elmalari classify etmeyi ogrenelim

Manu-Atletico-İnter-Napoli vs de sıradalar di mi?!:asd22:...

Böyle takımlarda hava topu zaafiyeti olan bir stoperi kim oynatır ki vasat üstü tek bir özelliği var mı da Semih' i almak istesinler?!...

Bonservisi elinde olur, senelik 500 bin euroyu da kabul ederse, 4-5. alternatif olarak düşünebilir işbilmezin biri, o kadar...Ordan burdan duyduğunuz sözümona ''Haber'' ler menajer martavallarından ibaret!...

semihle o saydigin adamlar arasinda 7 yas fark var

semih hepsinden iyi olacak kapasitede topcu

ayrica gecen sene geldiler izledik juveyi drogba delik desik etti o stoperleri hem icerde hem disarida oyle ozel bi yanari yok

Drogba olm bu günündeyse yapar Real rövanşında Varane ile Pepe'ye de üstünlük kurdu adam. Yaşı çok mühim değil. Yani haksız sayılabilir kıyas. Semih Drogba'ya karşı oynasa topu göremez bütün maç. Neyse uzamasın omg ben gelişeceğini düşünmüyorum ve gönderilmesinden yanayım. Gelişecek adam 4 senede gelişir. O zaman gitsin avrupaya gelişsin görek bizde.

Geri
Üst Alt