#28 Koray Günter

alakasi yok. orda chedjou'nun arkasinda bir adam daha var ve top orayada gidebilirdi, ve koray'in arkasinda olcan duruyordu.

chedjou zaten her zaman hatali da, korayin adami takip edicem diye adamini birakip gitmesi ve alanini bosaltmasi da hatali
ve semih bunu yapinca bagirip cagiran bir kac zatin bunu koray yapinca sessiz kalmasi da ayrica enteresan

chedjou zaten her zaman hatali da, korayin adami takip edicem diye adamini birakip gitmesi ve alanini bosaltmasi da hatali
ve semih bunu yapinca bagirip cagiran bir kac zatin bunu koray yapinca sessiz kalmasi da ayrica enteresan
renkdas koray onu yapmazsa, iki adam(koray ve olcan) sercan'i (sercandi heralde) tutacakti. koray'da ordan gitti ve chedjou'un kacirdigi adama gitti, olcan o olayi cakmadi. bir suclu aramak pek dogru olmaz ama koray'i net suclu olarak bulmak yanlis bence

Kötü stoper.

Takımda ki en iyi stoper Semih ama o da yanına Chedjou değil daha lider ruhlu bir isimle uyum sağlayabilir.

renkdas koray onu yapmazsa, iki adam(koray ve olcan) sercan'i (sercandi heralde) tutacakti. koray'da ordan gitti ve chedjou'un kacirdigi adama gitti, olcan o olayi cakmadi. bir suclu aramak pek dogru olmaz ama koray'i net suclu olarak bulmak yanlis bence

net suclu o demedim zaten
ama arkasini kontrol etmesi gerek zira vargasin pas atabilecegi o kadar adam yok, tek bir adam var o da top gelse karsi karsiya, ki oyle oldu ve gol oldu
daha uyanik olmali, ayriyetten iddia edildigi gibi cabuk ve fizigi iyi olsa donup o pasi kesebilirdi yahut ayagiynan dokunabilirdi
sadece tek macla kahraman ilan edilen adamlarin haksizca amator topcu klasmanina konulan oyunculardan iyi olmadigini belgemeleye calisiyorum lakin isa mericin anlayacagini sanmam

Drogba olm bu günündeyse yapar Real rövanşında Varane ile Pepe'ye de üstünlük kurdu adam. Yaşı çok mühim değil. Yani haksız sayılabilir kıyas. Semih Drogba'ya karşı oynasa topu göremez bütün maç. Neyse uzamasın omg ben gelişeceğini düşünmüyorum ve gönderilmesinden yanayım. Gelişecek adam 4 senede gelişir. O zaman gitsin avrupaya gelişsin görek bizde.
hazir yabanci sinirida kalkti gitsin kurtarsin kendisini

Koray yeni oynamaya başladığı için olabilir mi hacı. Semih'e de ilk zamanlar kimse bişey demiyordu hata yaptığında, ama artık eşşeğin bi tarafına su kaçırınca çıldırdı millet normal olarak. Semih'in her hatasına millet bağırmıyor bu arada. Semih'in her hatasına bağırılsa Semih başlığı 12 bin sayfa olmuştu şimdiye.

Semih den daha iyi olacagini gosteriyor. Unutmayalim ki, Semih in futbol kariyeri 4 yil onde, olaya oyle bakildiginda bu cocugun potansiyeli kesinlikle Semih den daha yuksek. Zaman tabiki daha iyi olup olmayacagini gosterecek.

Semih Kaya bile Turkfutbol egitimini aldigi halde begeniliyorsa .. Koray'in 4 sene sonra ne duzeyde olacagini umarim aklindan geciriyordur .. Semihin 10 kati olur

Aşırı hantal.Bir pozizyonda dönünceye kadar adam arkasından dolastı topu çaldı.Kafa toplarındada pek başarılı bulmadım savunmada.Hakan ve chedjou olmalı ikili.

Bu maç kesinlikle ölçü değil. Sözde Semih'in kredisi sonsuzdu, şimdiki tepkiler malum. Koray'a da fazla sabredilmez, sabredilecek seviyede değil henüz.

semih takimin en iyi stoperi. bunu urfalusi ile ispatlamisdir ki orda baya gencti üstelik stoper olarak.
semihin partneri lider birisi olmali. varmi öyle lider birisi partneri olarak ?! (Popescu-urfi...gibiler)
Bu lider stoper eksikligi ama diger stoperlermiz icinde gecerli bence.
chedjou lilledeki en iyi dönemini yaindaki lider rami ile yasadi mesela. rami valenciaya gittigin an lillenin savunmasi paramparca oldu resmen chedjou ile.
Ya haci sinirlendiriyorsun beni. EN iyi stoperimiz mi? Olmadi sil bunu. Bizim defansimiz GÜnter yeni oldugu için ayiriyorum. 5 para etmez.

Kötü stoper.

Takımda ki en iyi stoper Semih ama o da yanına Chedjou değil daha lider ruhlu bir isimle uyum sağlayabilir.
"Semih´in yanina lider ruhlu stoper alalim" bahanesi miadini doldurdurdu artik.Seneye yabanci kisitlamasi kalktigindan ,artik Chedjou´nun yanina aliriz o meshur lider vasifli stoperi.Yoksa lider ruhlu stoper ile oynama ayricaligi sadece Semih bey icin mi gecerli?

Dortmund bunda gelecek gorseydi mumkun degil uc kurusa satmazdi. Bir sene sonra 8 milyona bonservisiyle geri alma opsiyonu falan goz boyamadan baska birsey degil. Sanki gelecegin yildizini satiyorlar gibi his vermisler bizimkilerde enayi gibi kanmis. Dortmund sanki enayiyidi 3 milyona sattigi elemani sene sonunda 8 milyon verip geri almaya.

semih en iyi
hakan 2.
gerisini cope koy ipi cek

Seneye hiç biri olmasinda 11 de. Varsin en iyisi olsun Cund. Yapili dengeli defans istiyorum. Defans dedigin kapi gibi olmali.

Bunun gibi

ron-vlaar-shared-photo-683643884.jpg

Ya haci sinirlendiriyorsun beni. EN iyi stoperimiz mi? Olmadi sil bunu. Bizim defansimiz GÜnter yeni oldugu için ayiriyorum. 5 para etmez.

evet defansimiz bencede yetersiz hemde hepsi.
semih kötünün iyisi benim icin. yerden yere vurmadan yazayim dedim .
Semihi ama sadece bu senedeki perfomansini ele alirsam en kötüsü oda diye bilirim.
Arka 4lüsü komple degismesi gerektigini daha önce yazmisdim zaten.
sabri belki zorlaya bilir.

On numara stoper. Semihle birlikte oynamalılar bence. Böylece Bruma ve Pandevede yer açılır.

Geri
Üst Alt