#28 Koray Günter

Semihe laf atanlar buraya gelmis Koray'i yerli Kompany ilan ettiler.

Balikesirspor maçini tekrar izleyin.

Koray belki gelecekte iyi oyuncu olabilir ama simdi Semihten farki yok. Semih müthis oyuncu degil ama riskli anlarda topu her zaman atmayi çalisiyor, o yüzden mutlaka oynamali.

En iyisi Koray'i bir Bundesliga veya Ispanya takima kiralamak, orada disiplin ve taktik zekasini gelistirirse bizim için çok faydali oyuncu olabilir çünkü potansiyel var.

Semihe laf atanlar buraya gelmis Koray'i yerli Kompany ilan ettiler.

Balikesirspor maçini tekrar izleyin.

Koray belki gelecekte iyi oyuncu olabilir ama simdi Semihten farki yok. Semih müthis oyuncu degil ama riskli anlarda topu her zaman atmayi çalisiyor, o yüzden mutlaka oynamali.

En iyisi Koray'i bir Bundesliga veya Ispanya takima kiralamak, orada disiplin ve taktik zekasini gelistirirse bizim için çok faydali oyuncu olabilir çünkü potansiyel var.

Bu ciddiyetsizlikle iyi topcu olamaz. Yabanci sinirida kalkti neye guveniyorsa?

Fatihciler damlamis yine :D:D:D

İlk kez Korayı beğenmedim.. Çok dağınıktı maç boyu..Ayağı iyi diyorduk ama bu maç bolca pas hatası yaptı..Fırsatçılar hemen adamı gömmeye gelmiş üzücü bir durum..

Semih ilk 11'e dönecegine göre melo'nun yerine gercek mevkisi on libero da oynayabilir.

semihin kötü halini bile özletiyorsa bu adam siz düşünün artık gerisini. son 3 maçtır attğı defans arkası toplar eziyet resmen. bakmadan bam güm vuruyor. aşırı pısırık oyunu ise tam muamma. sonuç leş . asla ilk 11 oynayacak bir oyuncu kalibresinde değil. çok fırın ekmek yemesi lazım NOKTA

semihin kötü halini bile özletiyorsa bu adam siz düşünün artık gerisini. son 3 maçtır attğı defans arkası toplar eziyet resmen. bakmadan bam güm vuruyor. aşırı pısırık oyunu ise tam muamma. sonuç leş . asla ilk 11 oynayacak bir oyuncu kalibresinde değil. çok fırın ekmek yemesi lazım NOKTA

kardes bir tek sen Semihi ozledin .. uc gun sonra semih oynasin yine goller yicez .. TAKIM SAVUNMAMIZ ZAYIF

Koray'in gercek mevkisi ön libero degil, geciniz. Yapamaz da zaten. Melo sakatlandi, millet iyice sasirdi.

Semih'in son sene ki performansından kat kat iyidir bi gömmeyin . Semih yerine bu Ujfayla oynasa şuan defansı toplayan ısım olurdu

Önder Özen: . İlk gördüğümde 17 yaşındaydı ve orta sahada defansın önünde, yani Melo'nun pozisyonunda oynuyordu.

Ozm Önder Özen iyi sallamis. Ben kendisinin yakinda kalirim, Dortmund tarafinda. En az 10 macini izledim canli. TV den degil, saha kenarindan.
A2 maclari fln kacirmazdim kolay kolay.

Geri
Üst Alt