Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.697
- 43.585
- 3.888
Hagi ismini denedin mi
Hatun dedi onu zaten oldu olacak hagi koyalım diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi ismini denedin mi
Semih ilk çıktığı sezon bu kadar savruk değildi ama.
Hava toplarında güçlü kalabilecek tarz bir stoper değil zaten. Chedjou gibi güçlü, fizikli değil.
Hepsini gönderebileceksek tamam ben Semih'i top class namzeti bir stoper olarak adlandırmıyorum zaten.
Sadece Chedjou, Koray gibi isimlerden daha iyi bu da benim şahsi görüşüm.
koray almanyanın küme düşecek takımının altyapısından kovulmuş ya ondan millet çok beğeniyor heral
Biz futbolu senin gibi peste fifada öğrenmedik sokaklarda öğrendik içinde büyüdük...12-13 yaşında babam müsade etmezdi Şl maçı izlememe 90 dk.lık maçı kapı arasından izleyerek bitirdiğimi bilirim.. Gs yenildiğinde ertesi gün okul bize azap gibi gelirdi( şimdiki nesil hangi kızı düşürsemden başka şeyi dert etmiyor).. Sonra büyüdük yine birşey değişmedi Gs'la güldük Gs'la ağladık..2 sene önce evlendiğim gün 18 mayıs cumartesi ligin son maçı vardı (2-0 Ts galibiyeti )o maçtan önce dua ediyordum Allahım son maça kalmasın şampiyonluk diye yani düğünüm olacak 1 ay önceden o maçı hesaplamıştım... Şimdi tutup ergenin biri bana futbol cahili diyor..Deden benim gibi kendini bildiğinden beri futbolla meşgul olan bir adamsa evet o yaşında futbol dahisidir diyebiliriz...
Yani sonuç?2000 yılındaki UEFA Kupasını aldığımız zaman ki tüm maçları hatırlarım.Hepsini izledim.Almanya'nın kırsal kesiminde büyüdüğümden dolayı ben de sabah akşam dışarıda futbol oynadım.Benim babam maç izlememe yasak koymamıştı beraber izlerdik Türk maçı olduğu zaman.Yani futbolu PES ile Fifa ile ben de öğrenmedim.Almanya'da daha 3-4 yaşlarında futbol bilgisi aldım bizzat alt yapısı hocasından.
Ayrıca sen bana yukarıda futbol bilgisinden değilden fanatik Galatasaray'lılığından bahsetmişsin.Duygu sömürüsü yapmışsın.Galatasaraylılığına lafım yok ama futbol bilgine lafım var.
2. maddeden bi şey anlamadım ama 1. maddede futbolun en temel konularından birisini yanlış söylediğin için bilgisizsin.Yavaş adamdan stoper olmaz demek=futboldan anlamayan adam muhabbetidir.1.Bir kişinin tek cümlesi kafana yatmadı diye futbol cahili demen senin ne kadar sığ bir insan olduğunun göstergesidir..
2.Gs sevgisi bu kadar büyük olan bir insanın futbolla alakası ne olabilir gibi bir soru sorman da anlama kapasitenin göstergesidir..
Boşa dememişler ne anlatırsan anlat karşındakinin algıladığı kadardır ..Hadi selametle
arkaya adam kaçırmasının yanı sıra sivasın 2.golde nefis asist yaptı
sıçtı diyebiliriz
Semihden iyi