Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Chedjou´yu 7 Milyon avroya aldik, senelik aldigi 2.5 Milyon avro ile maaliyeti 4 yilda 17 Milyon avro. Fransiz liginin en kaliteli stoperlerinden bir tanesi olarak geldi, taraftar begendi mi ? Koray ve Semih´den iyi, ama cok mu daha iyi ? Stopere ikiser tane 20 milyon avro maaliyetlik adam alacak paramiz var, ben mi bilmiyorum ? Eger Koray bizde son 1.5 sene ilk 11 oynasaydi Dortmund o 7.5 milyon avroluk opsiyonu kullanirdi sezon sonunda.
Bana göre Semih Kaya ligde kalite olarak en iyi türk futbolcusu, Mancini ile hem fikir oldugum ender konulardan bir tanesi. Taraftarin kafasina göre transfer yapilirsa zaten, her sezon yeni ilk 11 ile cikariz sahaya...
1 senedir belki ligin defansif olarak en kötü performansi gösteren bekler ile oynuyor bu takim...
Bana göre Semih Kaya ligde kalite olarak en iyi türk futbolcusu, Mancini ile hem fikir oldugum ender konulardan bir tanesi. Taraftarin kafasina göre transfer yapilirsa zaten, her sezon yeni ilk 11 ile cikariz sahaya...
1 senedir belki ligin defansif olarak en kötü performansi gösteren bekler ile oynuyor bu takim...