#28 Koray Günter

Chedjou´yu 7 Milyon avroya aldik, senelik aldigi 2.5 Milyon avro ile maaliyeti 4 yilda 17 Milyon avro. Fransiz liginin en kaliteli stoperlerinden bir tanesi olarak geldi, taraftar begendi mi ? Koray ve Semih´den iyi, ama cok mu daha iyi ? Stopere ikiser tane 20 milyon avro maaliyetlik adam alacak paramiz var, ben mi bilmiyorum ? Eger Koray bizde son 1.5 sene ilk 11 oynasaydi Dortmund o 7.5 milyon avroluk opsiyonu kullanirdi sezon sonunda.
Bana göre Semih Kaya ligde kalite olarak en iyi türk futbolcusu, Mancini ile hem fikir oldugum ender konulardan bir tanesi. Taraftarin kafasina göre transfer yapilirsa zaten, her sezon yeni ilk 11 ile cikariz sahaya...
1 senedir belki ligin defansif olarak en kötü performansi gösteren bekler ile oynuyor bu takim...

Defansın arkasına atılan toplar tehlike yaratıyosa sorunu stoperlerde arayanın futbol bilgisini konuşmak lazım
senin ortasahan o kadar rahat bırakıyorki rakibini bizim mahalle takımı bile sıkıntıya düşürebilir Galatasarayı.

fenerde topal var emre var rakibi rahat bırakmıyorlar ortasahada
beşiktaşta atiba var veli var köpek gibi koşuyo kendi tabiriyle
bizim ortasahamız hantal rakipler rahat ediyor

bu yüzden en kötü futbol bizimki görünüyor 3 takım arasında

Chedjou´yu 7 Milyon avroya aldik, senelik aldigi 2.5 Milyon avro ile maaliyeti 4 yilda 17 Milyon avro. Fransiz liginin en kaliteli stoperlerinden bir tanesi olarak geldi, taraftar begendi mi ? Koray ve Semih´den iyi, ama cok mu daha iyi ? Stopere ikiser tane 20 milyon avro maaliyetlik adam alacak paramiz var, ben mi bilmiyorum ? Eger Koray bizde son 1.5 sene ilk 11 oynasaydi Dortmund o 7.5 milyon avroluk opsiyonu kullanirdi sezon sonunda.
Bana göre Semih Kaya ligde kalite olarak en iyi türk futbolcusu, Mancini ile hem fikir oldugum ender konulardan bir tanesi. Taraftarin kafasina göre transfer yapilirsa zaten, her sezon yeni ilk 11 ile cikariz sahaya...
1 senedir belki ligin defansif olarak en kötü performansi gösteren bekler ile oynuyor bu takim...

Koray ve Semih'e karşılık Egemen,Alves ve Bekir'in üçüne birden takas teklifi gelse elinde kabul etme imkanın olduğu takdirde kabul edermisin ? Ben etmem. Yada Türkiye liginde hangi stoper hattı GS'den daha iyi ?

Defansın arkasına atılan toplar tehlike yaratıyosa sorunu stoperlerde arayanın futbol bilgisini konuşmak lazım
senin ortasahan o kadar rahat bırakıyorki rakibini bizim mahalle takımı bile sıkıntıya düşürebilir Galatasarayı.

fenerde topal var emre var rakibi rahat bırakmıyorlar ortasahada
beşiktaşta atiba var veli var köpek gibi koşuyo kendi tabiriyle
bizim ortasahamız hantal rakipler rahat ediyor

bu yüzden en kötü futbol bizimki görünüyor 3 takım arasında

Artı bekleride daha iyi ve mücadeleci ve daha sakin pas yapıyorlar. Bize karşı her takım Barcelona gibi paslaşıyor.

bursa macinda volkanin attigi golde stoperlerden baska kimsenin bir hatasi yok

senden de böyle bir yorum beklenirdi sayın hayri cundi

...

ben burada ortasaha namına bir şey göremiyorum ama sen görüyosun demekki.
orada tek ortasaha var melo oda bellusciyi rahatsız etmek pas atmasını engellemek yerine geriye doğru çekiliyor. emre çolak geriden golü izliyor.
burada volkan şen hızını kullanarak gol atıyor stoperlerimizin ağır olması onların bir hatası değildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
senden de böyle bir yorum beklenirdi sayın hayri cundi

...

ben burada ortasaha namına bir şey göremiyorum ama sen görüyosun demekki.
orada tek ortasaha var melo oda bellusciyi rahatsız etmek pas atmasını engellemek yerine geriye doğru çekiliyor. emre çolak geriden golü izliyor.
burada volkan şen hızını kullanarak gol atıyor stoperlerimizin ağır olması onların bir hatası değildir.

hata stoperlerin
kullanici adima harf ekleyerek komedi yapman bu gercegi degistirmez
selamet ilen

stoper kesici olur kardeşim defansın arkasına top atılmayacaksa stopere ne gerek var

dağınık bir görüntüsü var korayın ve kesiciliği yok

balıkesir içinden geçti defansımızın

Sercan Yildirimi iyi oyuncu yapti Yerli kompany ilan ettiniz resmen Lesh degil ama Semihten de daha iyi degil

Semih > Hakan > Koray = Chedjou

geçmeyecek işte

ortasahaya gerek var

cereyanda mı kaldın renktaş

savunma arkasına atılan toplardan bahsediliyor bende fotoğraflı örnek kullanmıştım (fotoğraflar kaldırılmış)
Orta saha olmadığı gayet belli oluyordu
volkan şenin golünü açıp izlersen anlarsın

volkan şen olsun sercan yıldırım olsun bunlar hızlı futbolcular
koray chedjou ağır oyuncular eğer bu tip goller yemek istemiyosan savunma arkasına top attırmaman gerekir
bjk fb bu tip goller yemiyo alves egemen çok mu iyi ya da ersan franco
onlarda yavaş oyuncular aynı zamanda ama bu eksikliği ortasahanın dinamik ve sert yapısıyla kapatıyolar

Semih in Koray dan üstün olduğu tek özelliği hızlı olması.Onun haricinde Koray Semih ten daha iyi stoper.Ayrıca Koray için ben de hantal olduğunu düşünüyorum ama stoper için hız çok da önemli değil.Önemli olan pozisyon bilgisi,duracağı yeri iyi bilmesidir.

semih gelecek sene yedeklerde bile oturmamalı onu da belirtelim tabi

ama korayı cedcuyu görünce semihi arar olduk

savunma arkasına atılan toplardan bahsediliyor bende fotoğraflı örnek kullanmıştım (fotoğraflar kaldırılmış)
Orta saha olmadığı gayet belli oluyordu
volkan şenin golünü açıp izlersen anlarsın

volkan şen olsun sercan yıldırım olsun bunlar hızlı futbolcular
koray chedjou ağır oyuncular eğer bu tip goller yemek istemiyosan savunma arkasına top attırmaman gerekir
bjk fb bu tip goller yemiyo alves egemen çok mu iyi ya da ersan franco
onlarda yavaş oyuncular aynı zamanda ama bu eksikliği ortasahanın dinamik ve sert yapısıyla kapatıyolar

ayni pozisyonun screenshotunu koymustum
hatanin stoperlerde oldugu net ortada, kanatlar kapatilmis, ortada melo belushiye yakin. sadece bala def arkasina atilan topla gol olabilirdi o da oldu, thx to chedjou ve koray

Geri
Üst Alt