#28 Koray Günter

1-2 hata disinda iyiydi.

En azindan gelecek sezon icin stoper kazanalim

Denayer-Koray tandemi olusmali artik.

Linnes-Carole bek tandemi kurarsak gelecegimiz saglam olur ama nerede yok oyle dunya.

Bizim millet futboldan anlamadigi icin rakip forvet stoperlerimize bir calim atsa bile iyi degildi diyorlar. Hic calim yemesin, her topu dogru yere atsin istiyorlar. Dünyada böyle stoper görülmemis, görülse rakip takimin forvet oyuncularini kovarlar bir kere.

Beğenmiyorum. Herhangi bir ışık vermiyor.

Aidiyet duygusunu kazanması lazım. Daha cesur olmalı. Denge kazanmalı. Şu hali ile 21 yaşında ve çok büyük eksikleri olan kumaşının hakkını veremeyen bir stoper.

Donk gibi vurdumduymaz görüyorum. Futbolda en sinir olduğum şey de bu.

Sneijder'de ki, Muslera'da ki hırsı ve aidiyeti görmek istiyor insan.

Semih mi iyi mi Koray mi diye sorsalar ikiside birbirinden kötü derim.
Bize adam gibi bir stoper lazim .Koraydan bir cacik olmaz

Dortmund bu sezon alabiliyor bu arada.

Profesyonel futbolcu Koray Günter ve kulübü Borussia Dortmund GmbH ...Co.KGaA (Borussia Dortmund) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Borussia Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir). Borussia Dortmund'a, oyuncunun sözleşme süresi boyunca 20 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR, 40 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR ve 60 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR daha ödenecektir.

oynadigi her macta attigi uzun toplar mest etmistir semihten iidir hadi semih uza çine madagaskara fln

Bu çocuğun üstünde ciddi ciddi durmak lazım.
Zaten sezon gitti en azından yeni bir stoper kazanma ihtimali değerlendirilmeli

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Aidiyet duygusunu kazanması lazım. Daha cesur olmalı. Denge kazanmalı. Şu hali ile 21 yaşında ve çok büyük eksikleri olan kumaşının hakkını veremeyen bir stoper.

sen farklı korayı mı izledin alpay kardeşim... Gayet de yürekli bir çocuk en büyük eksiği kendini takımın bir parçası olarak göememsi..Bu da normaldir adamı 1 maç oynatıp 10 maç 18 e almazsan olacağı budur.. Ndense geldiğinden beri koraydan çok umutlyum keşke zamanında ujfa reyizin yanında bu yetişseydi..

Bizim takım adına Denayer ile birlikte en begendigim isimdi.Son oynadigi macta da begenmistim.Artık kesilmeden üst üste oynaması lazım.Gerci Denizli'ye güvenmiyorum.Trabzon maçında Koray'ı kesip Semih'i oynatırsa şaşırmam.

Melo'nun attığı tarzda uzun toplar atması bile yeterli benim için. Artık oynatılmalı. Chedjou da ön libero oynamalı.

Klasik ezbere yorum yapılıyor.Koray müthiş stoper diyen yok zaten.Hiç düzenli oynatılmamasına rağmen Semih'ten kötü performans göstermedi.İkili mücadelelerde rakibi sırtına alıp çıkabiliyor Semih gibi yere düşmüyor.Attığı uzun topları da takımda atabilen başka futbolcu yok.

Ne zaman iyi oynasan yerine sonraki hafta takımı batıran Semih oynasa emin ol sende aidiyet duygusu yaşamıyor gibi gözüken gamsız biri olursun.

Kafa toplarında da başarılı , çıkıp kaybettiği kafa topu var mı hatırlamıyorum

zaten lig ve avrupa gitti bari şu çocuğu kazansınlar.lig sonuna kadar hata yap bile tandemde denayer ile birlikte oynamalı.

mali krizde bulunmaz hint kumaşı..oynat şunu stopere adama gerek kalmaz..bide semih öküzünü 3-5 milyona bi enayi bulup sattık mı ballı ekmek kadayıfı :hat:

Gurbetçilerden Koray ve Sinanın üstünde durulmalı. Diğerlerini kulüpten kovalamak lazım bilakis de Tarık çöpünü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Denayer ile birlikte görsek keske

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt