Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profesyonel futbolcu Koray Günter ve kulübü Borussia Dortmund GmbH ...Co.KGaA (Borussia Dortmund) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Borussia Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir). Borussia Dortmund'a, oyuncunun sözleşme süresi boyunca 20 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR, 40 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR ve 60 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR daha ödenecektir.
Beğenmiyorum. Herhangi bir ışık vermiyor.
Aidiyet duygusunu kazanması lazım. Daha cesur olmalı. Denge kazanmalı. Şu hali ile 21 yaşında ve çok büyük eksikleri olan kumaşının hakkını veremeyen bir stoper.
Donk gibi vurdumduymaz görüyorum. Futbolda en sinir olduğum şey de bu.
Sneijder'de ki, Muslera'da ki hırsı ve aidiyeti görmek istiyor insan.
Beğenmiyorum. Herhangi bir ışık vermiyor.
Aidiyet duygusunu kazanması lazım. Daha cesur olmalı. Denge kazanmalı. Şu hali ile 21 yaşında ve çok büyük eksikleri olan kumaşının hakkını veremeyen bir stoper.
Donk gibi vurdumduymaz görüyorum. Futbolda en sinir olduğum şey de bu.
Sneijder'de ki, Muslera'da ki hırsı ve aidiyeti görmek istiyor insan.