#28 Koray Günter

Çok güveniyorum ama devamlı oynaması lazım Semih gibi.

GM Discovery Cihazımdan Tapatalk İle Gönderildi

sadece pozisyon bilgisi bile bu ligde iş yapıyor biraz yetenek varsa oynar gibi geliyor bana sonucta kesecegi adam popescu degil dany, ched, zan.

Transferi öğrendiğimde Almanya U20 takımının kaptanlığını yapan, Avrupa Şampiyonası'nda ikinci, Dünya Kupası'nda üçüncü olan Alman U17 milli takımında göze batan, Klopp'un çok büyük yetenek diye lanse ettiği bir oyuncuyu Dortmund nasıl bu kadar kolay elden çıkarabilir diye sormuştum ki sakatlık sorununun olduğunu, bu sezon bütün hazırlık sürecini yine sakatlığı sebebiyle kaçırdığını ve her ihtimale karşı 2015-2016 sezonu için sözleşmesine geri alma ücreti 7 milyon euro olarak konduğunu öğrendim. Dortmund açısından bu transfer bir Emre Can transferidir. Bizimkilerin ise '2,5 milyon euroya kendi ligimizden oyuncu bulamıyoruz. Almanya alt yapısı görmüş, potansiyeli olan bir oyuncuya 2.5 milyon euro hiçbir şey. Tutarsa 7 milyon euroya satarız, hangi defans oyuncusunu 7 milyona satarız ki zaten?' mantığıyla yaptığını düşünüyorum. Antrenmanları az çok izleme fırsatım oldu. Antrenmanlardan gördüğüm ve Nuri Şahin'in anlattığı kadarıyla geriden oyun kurma özelliği olan, ayaklarına hakim, ani dönüşler konusunda hızlı, fizik olarak güçlü oyuncu olarak gözüküyor. Peki 'Dortmund isterse Koray gitmek istemezse' diye düşündüğümüzde; Koray'ın Alman milli takımında oynamak istediğine dair açıklamaları aklıma geliyor. Potansiyelli ve beni heyecanlandıran bir transfer ancak şu geri alma maddesi her seferinde oyuncuya dair duyulan umutlara bir of çektiriyor.

Salih gibilerine degil, Koray gibilerine verelim bu paralari. Sonucta hayata 1-0 önde baslamis cocuk, yani Almanya'da.

Semih koray ve salih tutsa ne guzel olur kale ve defansa 2 kontenjan harcarsa ileriye 4 kalir melo wes ve drogba yanina hajro veya lucas oynayabilir seneye 5 e inerse ne yapariz onu bilmem artik

En çok bu transfer sevindirdi beni devre arası transferleri arasında. Hep istemişimdir o Türkler ile dolu Almanya U-17 takımından bir oyuncunun bizim takımda oynamasını. Keşke Samed Yeşil, Emre Can ve Kaan Ayhan'da bize gelse. Kaan Ayhan hiç olmasa tekrardan genç milli takımlarda oynuyor. Bu da güzel bir haber.

Dortmund gibi bir kulüp opsiyon koymadan satmazdı zaten, ama keske daha yüksek bir opsiyona ikna edebilseydik. Daha caydırıcı olurdu en azından.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tumblr_m7iihk8ltp1qe6ixio1_500.jpg

tumblr_mwyyf5USN91qe6ixio2_1280.jpg

Çok umutluyum bu çocuktan..

Sanırım önümüzdeki yıl Koray'ı düşünüyor o bölgede mancini. Stoper transferinin kiralık istenmesini buna bağlıyorum.

Son macta Semih cikarken yerine girebilirdi :)... Yok illaaakkiii yeni futbolcular girmiyecek tam bizim sinir edici bir adetimiz

Geri
Üst Alt