#28 Koray Günter

Seri olması, atletik özellikleri ve tekniği iyi. Defanstan topla çıkma konusunda iyi izlenimler verdi. Ama kesicilik konusunda zayıf gibi geldi bana. Sonuçta stoperin 1.görevi savunmadır. Zamanla bunu da geliştirecektir, kumaşı sağlam, bu belli. Zaten uzun zamandır da oynamıyordu bildiğim kadarıyla. Genel olarak iyi sinyaller verdi.

Semih Kaya alt yapıdayken gördüğüm ışığı Koray Günterde'de gördüm bu çocuk Semihle birlikte 10 sene kapatır savunmayı geleceğimiz emin ellerde...

2 sene sonra gelmis gecmis en pahali Turk stoperi olabilir (7 milyon euro ya Dortmund alinca)

İlk defa oyun kurabilen bir stoper bulabildik sonunda.2 metre yanındaki boş adama vermek yerine,50-60 metreden kanat değiştiren uzun toplar attı.Çok az süre almasına rağmen bence çok iyiydi.Topla birlikte çıkışları ve kendine güvenide çok iyiydi.Beke de koysan oynar.Burdisso yerine Korayı mı yazsaydık acaba cl kadrosuna diye düşünmedim değil.

Bu adamın üstüne düşersek 3 lu defansın ortasında oynatabilecegimiz oyuncu olur. Top tekniği bütün stoperlerimizden iyi. Kesinlikle en az kulübede olabilmeli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korayb.jpg

Almanya altyapısı görmüş heleki Dortmund gibi bir yerde o yüzden beni en heyecanlandıran transfer Koray oldu umarım geri almazlar.

Adamin soy adi Gunter ve u harfinin ustunde iki nokta var ayriyetten bu adamDortmund'dan geliyo. Arti tum tum Dortmund futbolcrda bulunan baby face ozelligi ka$lari almasi vsgibi seyler mevcut. Buyuk topcu olur (y)

Günter de semihin hırsını gördüm paslarıda şahane. Almanlardan Allah razı olsun, yoksa serdar aziz çöpüne 5-6m euro bayılacaktık.

Geri
Üst Alt