#28 Koray Günter

Koray'ın iyi bir videosu yok mu ?

ZTK'da falan ne yaptı gibisinden falan hiç izleyemedik doğru düzgün.

Arena'daki Bursa maçında oynasa da izlesek.

ya da senin yanlis bilme ihtimalin de olabilir

Evet yanlış biliyormuşum. 2 sene önce bizim takıma gelmiş olsaydı 1 ocak 1992'den sonra doğduğu için B listesine eklenebilirmiş, B listesine maç başlamadan 24 saat önce sınırsız oyuncu eklenebiliyormuş. A listeye en fazla 25 kişi yazdırabiliyorsun. Bunlardan en az 8'i Türkiye altyapısında yetişmiş olmalı ve bu 8 oyuncunun 4'ü bizim altyapıdan olmalı. Eğer öyle değilse her bir oyuncu için 25 kişilik CL kadrondan bir tane oyuncu ekleme hakkın azalıyormuş.

Antrenmanlarda filan çok yetersiz görülüyorsa birşey diyemem, hazır olmadan oynatmak bir genç oyuncunun kaybedilmesine de neden olabilir...Öyle değilse ligde denenmesi lazım; Chedjou ve Semih ne oynuyor ki vazgeçilmez olsunlar, Balta-Koray daha iyi bir kombinasyon olabilir gibime geliyor...

yarin ilk 11de izlememizin mumkunatli olabilecegini dusunurum

Bu kadar beklenti niye bu adamdan?An itibarıyla Burdisso'dan sonra en kötü stoper takımdaki.Genç kendini geliştirebilir belki ama bunun için avrupadan bir takıma kiralık gitmesi lazım.Türkiye'de defansı öğrenebileceğini pek sanmıyorum.

Bu kadar beklenti niye bu adamdan?An itibarıyla Burdisso'dan sonra en kötü stoper takımdaki.Genç kendini geliştirebilir belki ama bunun için avrupadan bir takıma kiralık gitmesi lazım.Türkiye'de defansı öğrenebileceğini pek sanmıyorum.

sen canını sıkma senin 6 kağıt verip aldığın stoperden de , 3 senedir gram ilerleme olmayan stoperinden de iyi biliyordur defans yapmayı en azından rakiplere eskortluk yapmaz

Kaybedecek birseyimiz yok. Semih ile Koray'i deneyelim ışte.

# tapatalk #

Bosa aldik bütün oyunculari. Koray en cok ümitlendigim transferlerdendi. Takimin icine ediyor Italyan.

Semih Koray ikilisini izleyelim ya.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

semih-koray tutarsa (ki zor görüyorum) mükemmel olur bikaç maç izleyelim ikisini bize fikir versin

evet oynatilim hemen ki daha cabuk asalim diye, ne asma meraklisiniz, ya bi avrupaya bakiniz, kim hemen oynattiyor öyle gencleri ? Aciklari var, ögrencek ve takima monte edilecek, ama kendisi bize hazir futbolcu olarak gelmedi.

Telles kendi liginde hep oynuyordu ve bunlara karsi bir adim öndeydi, üstüne sol bek denen bisey yoktu bu takimda son 10 yildir

Geri
Üst Alt