#28 Koray Günter

Alıcan yanına Kaan'ı satılmazsa en kötü 10 yıl götürür.Umarım Dortmund almaya kalkmaz

Adamlar manyağa çevirdi defansı yürüyerek geçip gittiler resmen bu adamın bir top kesmesi bir de son dakiklarda çıkıp vurduğu kafa var noluyoruz beyler ne oynadı bu adam Allah aşkına

Rakibin üstümüze gelmesinin sebebi daha çok hücum oyuncuları ve orta sahalardır. Açık alanda en iddialı stoperi koy her zaman bocalar.

Bence Semihten bu yaşıyla ve maç eksigiyle ve tecrubesizliyle bin kat daha eğitimli ve yetenekli

Rakibin üstümüze gelmesinin sebebi daha çok hücum oyuncuları ve orta sahalardır. Açık alanda en iddialı stoperi koy her zaman bocalar.

Açıkcası bu maç için bir şey söylemek zor, Balta'nın son haftalardaki oyunu da fena değil arada şans buldukça değerlendirir umarım genç futbolculara çok ihtiyacımız var Semih kaç senedir sırtladı iyi kötü bedavaya oynuyor neredeyse ,orta sahadaki pres yoksunluğu adam paylaşımı zaten çok kötü bundan önceki maçlarda da çokça vardı sadece yorumları biraz abartılı buldum.

Açıkcası bu maç için bir şey söylemek zor, Balta'nın son haftalardaki oyunu da fena değil arada şans buldukça değerlendirir umarım genç futbolculara çok ihtiyacımız var Semih kaç senedir sırtladı iyi kötü bedavaya oynuyor neredeyse ,orta sahadaki pres yoksunluğu adam paylaşımı zaten çok kötü bundan önceki maçlarda da çokça vardı sadece yorumları biraz abartılı buldum.

Şu an için söylenebilecek şey ümit verici bir oyuncu bizim adımıza, altyapısının da iyi olduğu görülüyor.

Nerelere gelebileceğini göreceğiz. Bu hem kendi hem de bizim kulübün elinde.

Adamlar manyağa çevirdi defansı yürüyerek geçip gittiler resmen bu adamın bir top kesmesi bir de son dakiklarda çıkıp vurduğu kafa var noluyoruz beyler ne oynadı bu adam Allah aşkına

Abartılmamalı haklısın ama defansın manyağa çevrilmesinde baş suçlu forvet hattı (!) ve orta sahamız oldu bugün vidiç terry ikilisi oynasaydıda birşey değişmezdi ,

Koray'ın ilk yarı ve ikinci yarıda göze batmayan oldukça önemli hamleleri oldu ve sadece yer tutarak bu hamleleri yaptı işin ilginci yada kötüsü benzer durumlarda Semih neredeyse her seferinde geçildi ligde ilk kez oynuyormuş gibi ...

Abartmayalım kabul ama eğer Koray devamlı oynar ise bize semih hakkında 2 kere düşündüürtecek gibi .

Cok iyi stoper,goldeki hatasi disinda cok iyi oynadi.

11 KM kosmus bugün. Takimdaki en cok kosan oyuncumus. Bir Stoper icin inanilmaz bir rakam.

Yerli Hummels.

iyi di..semihi cebinde gezdirir

bilmiyorum ama semih son zamanlarda sanki uyusturucu kullaniyormus gibime geliyor

herhan bayilacakmis gibi uykulu hali...

Umut verdi ama abartmamak lazım. Umarım geleceğimiz olur.

nesini beğendiniz ki ilk golü açın bakın ben tv de nası izliyosam koray da golü izliyo

19 yaşında ama Semihten çok daha tecrübeli ve hamleleri yerinde gözüktü.Yediğimiz goldede dikkatli bakarsak ara pası atıldığında önce topa semih kaydı yetişemedi .Korayın yapabileceği pek bir şey yoktu..Pas iniesta pasıydı tam utakanın önüne.Hakan balta ve koray oynasın savunmada.Semihe gram güvenim kalmadı.

Üstünde durulmalı!!!!!!!!!

Tapatalk

Geri
Üst Alt