#28 Koray Günter

Hemen Semih'den iyi oldu 1 maçta. Belki gerçekten iyidir ama hemen teşhisi koyarız biz. Amrabat, Arda'dan iyidir mesela gitti kurtulduk koa kafadan. Gündoğan varya Gündoğan Selçuk'a bin basar. Koray, Semih'i top diye oynar. Onur diye bir kaleci var Muslera cebinden çıkarır.

Hemen Semih'den iyi oldu 1 maçta. Belki gerçekten iyidir ama hemen teşhisi koyarız biz. Amrabat, Arda'dan iyidir mesela gitti kurtulduk koa kafadan. Gündoğan varya Gündoğan Selçuk'a bin basar. Koray, Semih'i top diye oynar. Onur diye bir kaleci var Muslera cebinden çıkarır.

aynen. muslera gitsin onur gelsin koray semihten iyi yarın birgün bir hata yapar koray sallamaya başlarlar

Yahu bu taraftara boyle oyuncular yakismiyor.. Adam ilk macina cikmis sayilir 3 senedir banko oynayan senihten kat kt iyiydi.. İlk golde hayali diyenler olmuş allah akil fikir versin ne diyeyim. İlk gol tamamen musleranin hatasi ve aatifin sansi topun o şekilde sekip önüne düşmesi baldi.. Yürüyerek calim yiyor diyenler var ben hatirlamyorm öyle pozisyonları yediyse 1-2 tanedir cani sağolsun calim yemeyen defans varsa dünya üzerinde onu alalim.. Mactaki tek hatasi 2. Golde ofsayti bozmasiydi. Tabi pozisyon öncesi saçma sapan top kaybetmemiz savunmayi o kadar önde kurmamiz hangi aklin ürünü onu da merak ediyorum. Velhasil bence bu adamda isim var birkac mac semihle beraber oynasn daha saglikli fikir ediniriz. Takim komple çok kötüydü dun aksam korayin performansini biraz da bu acidan değerlendirin.

11 KM kosmus bugün. Takimdaki en cok kosan oyuncumus. Bir Stoper icin inanilmaz bir rakam.

Yerli Hummels.

aslinda aci verici bisey. normalde ön libero (selcuk, yekta ve veysel) 12-13km arasi kosmalari lazim ama bizim takimda en cok kosan stoper. xabi alonso gibi bir adam ortalama 12km yapiyor ama bizim ön liberolar 11km'i asamiyor

Çok beğendim gerçekten.

Gerek kademesi gerekse top tekniği iyi.

2.golde ise o pasa yapacak birşey yok.

Aynen devam eder umarım ve kayıp sezonun tek tesellisi olup gelecek seneler için yabancı konusunda rahatlamamızı sağlar.

Kalan maclarin hepsinde oynasin. Gelecek sezon icin iyi bir yerli oyuncu kazanalim en azindan.

Telles - Koray'ı sürekli oynatırsak defansımızın 2 oyuncusu garanti olmuş olur.

Semih'e de hep garanti derdim ama maalesef ileri değil geri gidiyor.

Dün Koray bile kornerden gol atacaktı neredeyse ama Semih o şekilde bir kafa topuna çıktı mı hatırlamıyorum.

Semih ile iyi bir ikili olurlar inshallah.Dün baya begendim .Beni sasirtti sahsen

Geri
Üst Alt