#28 Koray Günter

gurbetçiler bi işe yarayın çok merak ettiğim birşey sorucam şimdi günter almanca mı yoksa türkçemi
[ syll. g�nthe-r ] The baby boy name Günther is largely used in German and it is derived from Germanic origins.It is a two-element name derived from the words 'gund' and 'heri' with the meanings fight and army,warrior respectively. The name was borne by the Bavarian monk, Gunther of Bohemia (955-1045), contributing to the adoption of the name in medievaltimes. The name was also borne by a semi-legendaryking of Burgundy of the early 5th century, whose storywas also told in the epicpoem, the Nibelungenlied. The story was later adapted for the RichardWagneroperaGötterdämmerung (1876) as the last of the four operas that comprise The Ring of the Nibelung, promoting a revival of the name among English speakers in the 19th century.Günther has 13 variant transcriptions that are used in English and other languages. English variant transcriptions of Günther include Gun, Gunnar (used in Scandinavian too), Gunner, Gunter (used in French and German too), Gunthar, and Gunther (used in German too).
Variation transcriptions used in other languages include Guenter (German), Guenther (German), Gunar(Scandinavian), Gunde (Scandinavian), Gunder (Scandinavian), and Guntero (Italian). The spelling variantGünter (German) is another foreign form.
Günther is not popular as a baby boy name. It is listed outside of the top 1000. In 2012, within the family of boy names directly related to Günther, Gunner was the most commonly used.
Baby names that sound like Günther include Günter, Gajendra, Guenter, Guenther, Gunder, Gunter,Gunthar, Gunther, Gandhara, Gandira, Ganendra, Guntero, and Ganadhara.

anca kupada oynar deluğanlu
seneye belki yavaş yavaş izleriz

semih chedjou muslera çok formda üçünüde kesmememiz lazım

Bu cocuk Dortmunddan Galatasaraya gelmesi hataydi.Cocuk 11 oynarim diye geldi Dortmunddan daha beteri yere geldi yedek kaliyor hep.Dortmundda olsaydi belki cocuga şans doğardi biz ise oynatmiyoruz

2.5 milyon bonservis verdik,hiç oynatmıyoruz.Enteresan.

Arasıra forma bulması lazım yabancı kısıtlaması varken bazı gelecek vaad eden oyuncular ligde rotasyonda olmalı(Koray-Furkan-Sinan Gümüş).

Hemen ihtiyaç duyma ihtimali olsa Dortmund satmazdı zaten, onun yaş grubunda daha iyi alternatifleri var ki sattılar, hem ciddi bir bedel ödendi; adamlar fabrika gibi futbolcu üretiyor, Dünya da bir bize zor herhalde stoper yetiştirmek veya bulmak!...

İlla Dortmund seviyesinde olmasına da gerek yok, bizde daha çok şans verilmeliydi; oynadığı maçlarda ben umut verici buldum ama Mancini den sonra Prandelli de yok saymış gibi görünüyor nedense. Chedjou - Semih in ilk alternatifi, kontenjan nedeniyle solbekte sıkça oynaması gerekeceği belli Hakan iken ve Melo yu bile stoperde denemişken hem Zan hem de Koray ın 18 dışında kalıyor olmasını çok yanlış buluyorum...İlerleyen haftalarda bu adamlara ihtiyaç duyulacağı aşikar, bir Egemen in sakatlanmasıyla FB nin halini görüyoruz ki (İnşaalah!) Cemali - Pandev form tutarsa defansın yerlileştirilmesi daha da önem kazanacak...

'Tuchel de iyi bir tercih olabilirdi. Bir Alman hocanın buraya gelmesi ve yeni unsurları öğretmesi yararlı olabilirdi'

koray telles bruma emre çolak resmen harcanıyor.koray semıhten ve chedden daha ıyı hazırlık maçlarında çok ıyı gorunu vermıştı.basarıya ac futbolcular neden oynatılmaz da bıtık parayı koyacak yer bulamayan tatıl yapmayı dusunen futbolcularda bu kadar ısrar edılır.anlaması çok güç.

Bu dandik düzen senide harciyacak galiba delikanli. RTE nin CB oldugu, Tüpçünün Tff baskani oldugu, Burak'in birinci milli santrafor oldugu bir ülkede senin degerin nasil anlasilacak bilmiyorum.

Sana güveniyoruz Aslanim, kap su formayi. Semih'tan kat kat daha yetenekli'sin.

Güveniyorum sana. Umarım iyi bir performans sergiler

Geri
Üst Alt