- 23 Temmuz 2009
- 16.405
- 1.150
- 1.778
Cok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogru bir tespit ilgincCardozonun hava topuna cikacak mecali yoktu
5 yediğimizde nasıl kazanmış olacağız bu adamları, böyle bir mantık olur mu yakoray bruma telles ve sınan gumuşlu takım oynamalı.şimdı oynayan ruhsuzlarla 3-4 yıyecegımıze bu çocukları kazanalım da 5 yıyelım.
orda ıronı var.prandelı bu çocuklara sans verırse herhalde bu durumdan daha kötu olacagını sanıyor.sans versın gerekırse çocuklar prandellıyı haklı çıkartsın taraftar sıneye ceker.ama yan pas futbolu emeklı futbolcular ıle oynayacagımıza bu gençlerle oynayalım demek ıstedım.5 yediğimizde nasıl kazanmış olacağız bu adamları, böyle bir mantık olur mu ya![]()
Ya onu anladım da bu yorum bana hep saçma gelmiştir. Başka söyleyenler de var.orda ıronı var.prandelı bu çocuklara sans verırse herhalde bu durumdan daha kötu olacagını sanıyor.sans versın gerekırse çocuklar prandellıyı haklı çıkartsın taraftar sıneye ceker.ama yan pas futbolu emeklı futbolcular ıle oynayacagımıza bu gençlerle oynayalım demek ıstedım.
lan bu cocuk bi tutsa kontenjan sorunu falan kalmaz..tarik-koray-semih-telles dörtlüsü muazzam olurdu..teoride mümkün pratikte imkansiz bisey istedigimin farkindayim
☆$☆