#28 Koray Günter

Aslan Statistic@AslanStatistic 4 sa.4 saat önce
Koray Günter, Trabzonspor maçında Cardozo'ya karşı oynamasına rağmen GS'da en çok hava topu kazanan oyuncuydu. (4)

B3MxstmIUAApkY_.jpg:large

Aslan Statistic@AslanStatistic 4 sa.4 saat önce
Koray Günter, Trabzonspor maçında %87 pas yüzdesiyle oynadı. Bir defans oyuncusu için iyi bir yüzde. TS'de Avraam 70, Medjani 80 ile oynadı.

Cardozonun hava topuna cikacak mecali yoktu

Semih Şampiyonlar liginde yine leş oynarsa hafta sonu oynar yoksa Semih geri döner ilk 11e.

Yazık yahu bunu listeye yazmamışlar ŞL için. Oysa bence şu an en iyi stoperimiz.

I am the one who knocks!

hiç bir gelişim gösteremeyen hatta zaman geçtikçe daha kötüye giden semihe şans verip 1-2 yiyecegime korayı oynatır 3 yerim.

Brumayla birlikte harcananlar listesine ekleyebiliriz.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

koray bruma telles ve sınan gumuşlu takım oynamalı.şimdı oynayan ruhsuzlarla 3-4 yıyecegımıze bu çocukları kazanalım da 5 yıyelım.

5 yediğimizde nasıl kazanmış olacağız bu adamları, böyle bir mantık olur mu ya :D
orda ıronı var.prandelı bu çocuklara sans verırse herhalde bu durumdan daha kötu olacagını sanıyor.sans versın gerekırse çocuklar prandellıyı haklı çıkartsın taraftar sıneye ceker.ama yan pas futbolu emeklı futbolcular ıle oynayacagımıza bu gençlerle oynayalım demek ıstedım.

orda ıronı var.prandelı bu çocuklara sans verırse herhalde bu durumdan daha kötu olacagını sanıyor.sans versın gerekırse çocuklar prandellıyı haklı çıkartsın taraftar sıneye ceker.ama yan pas futbolu emeklı futbolcular ıle oynayacagımıza bu gençlerle oynayalım demek ıstedım.
Ya onu anladım da bu yorum bana hep saçma gelmiştir. Başka söyleyenler de var.
Hani şeyi anlarım hata yapsa da oynasın, en azından gelişme potansiyeli var.
Bu daha mantıklı olurdu gibi geldi sadece bana, o açıdan.

semihin yerine kesinlikle orada oynamalı semihe verilen şans bu çocuğa verilmiş olsa bence kendisini çok daha iyi geliştirmişti.

3-0 kaybettiğimiz maçta da Karabük maçında da 90 dk izledim Semihten kesinlikle daha faydalı..3-0'a aldanmayın Koray o dökülen takımın en iyilerindendi..

Semih'ten cok daha iyi bir oyuncu bence.

Sahada en azindan bir durusu var ve rakibi sindirebiliyor, hava toplarinda iyi. Umarim Hamza hoca bu Semih'e daha fazla tolerans göstermez.

lan bu cocuk bi tutsa kontenjan sorunu falan kalmaz..tarik-koray-semih-telles dörtlüsü muazzam olurdu..teoride mümkün pratikte imkansiz bisey istedigimin farkindayim:(

☆$☆

Son düzenleme:
şans bulur elbet.çünkü hoca tellesi oynatmak isterse chedjounun yedek kalma ihtimali var kontenjandan ki sorun olmaz.chedjou oyuna sonradan girip önliberoda da oynar.

lan bu cocuk bi tutsa kontenjan sorunu falan kalmaz..tarik-koray-semih-telles dörtlüsü muazzam olurdu..teoride mümkün pratikte imkansiz bisey istedigimin farkindayim:(

☆$☆

Bana göre bu savunma kurgusunu hayal etmeyen Galatasaray taraftari yoktur. Ancak Telles ve özellik ile Tarik Camdal´in pozisyon bilgileri inanilmaz zayif, savunmada en tecrübeli isim 23 yasindaki Semih Kaya, yaninda cocuk daha 19´dan 20´ye girisini yeni tamamlamis. Oraya girebilecek tek oyuncu Gökhan Zan olabilir, ama onun dayanikligi 3-4 mac sürüyor, sonra ya ayagi, yada omuzu kopuyor. Bana göre en fazla tecrübe gerektiren mevki savunmadir, o yüzden bu hayalin gerceklesmesi zor. Ama Chedjou sakatlanirsa, Hamza hocam muhakak deniyecektir.

Koray´da yüksek bir potansiyel var, bana göre onu gelecek sezon ilk 11´e monte etmemiz lazim. Duruma göre gelecek sezon savunmaya tecrübeli bir sag, yada sol bek alinir. Telles ve Tarik´in, ayni zamaninda yabanci sinirlamasini göre. Daha bile hayirli olabilir, Koray 20-21 yaslarinda, bir savunma oyuncusu icin halen inanilmaz genc olacak. Sonra Dortmund´un opsiyonu da bitiyor, gecen sezon takima monte edilseydi, ve bu sezon CL´de iyi performans gösterseydi, Dortmund düsünmeden basardi 7.5 Milyon avroyu. Belki böylesi daha hayirli oldu Galatasaray acisindan.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt