#28 Koray Günter

Suan gerek yok gibi gozukuyor ama illa onlibero araniyorsa Chedjou'yu oraya cekip Semih-Koray yapariz arkayi. Koray niye geciyor ki onliberoya.

Suan gerek yok gibi gozukuyor ama illa onlibero araniyorsa Chedjou'yu oraya cekip Semih-Koray yapariz arkayi. Koray niye geciyor ki onliberoya.

İyi top dağıttığı için , ama ilerde top tutup duvar olacak tarzda bir forvet olmadığı için Burak'ın koşu yoluna yolluyor , bu da rakip için kesmesi en kolay toplardan biri.

Koraydan onlibero olmaz.

Bu ciddiyetsizlikle topcu falan olamaz Koray.

Koray ciddiyetsiz yani öylemi?Takımda ciddiyet takınan 1 yerli oyuncu göstersene bana?Hemen adamı yeme peşindesiniz adamın lobisi yok tabi ezin gitsin size semih gibi oyuncular lazım.

iyi oyuncu defansif oyuncular yaş kazandıkca asıl performansları ortaya cıkar.
bir Cannavaro,Nesta,Maldini olur demiyorum ama yerli stoperler arasında potansiyeli en iyi olan oyuncu

koray-g-nter3.jpg

Dortmundaki fizik durumu böyleydi ama şimdi nasıldır acaba ? Kesin o kaslar yağa dönmüştür.

Hee yag olmustur, göbek baglamistir, yine müthis demecler veriyorsun Ceyhun.

vücudunda kas var diye beğendiğiniz stoper yanlış yerde durmaktan yedirdi 1.golü tebrikler :005:

gol onun hatası maalesef semihi çok eleştirirdim chedjou ile aynı adama koşmalarına buda aynısını yapıyor.

Alın işte koray salakça paslarınada ayar oldum

evet aynen .He diyeceksin korayın chedjounun adamında ne işi var. Pozisyon izle görürsün adam çapraz koşu yapıyor Koray da onla gidiyor. Eleştirirken doğru eleştiri yapmak önemli. Pas hatası çok yapıyor evet. Hakaret etmeyi bırak doğru dürüst cevap yaz.
q4vrLZ.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yetenek var ama neyine guveniyorsa lakayik abi. Kacinci deyisim. Bu kafayla oynamaya devam ederse iyi topcu olamaz. Balotelli,Batuhan ayarinda zekasi var.

Geri
Üst Alt