#28 Koray Günter

evet aynen .He diyeceksin korayın chedjounun adamında ne işi var. Pozisyon izle görürsün adam çapraz koşu yapıyor Koray da onla gidiyor. Eleştirirken doğru eleştiri yapmak önemli. Pas hatası çok yapıyor evet. Hakaret etmeyi bırak doğru dürüst cevap yaz.
q4vrLZ.jpg
foto koyunca haklı mı oldun koray nerde burda cedcuyu mu tutmuş

Golleri göremedim ama fotoğrafa bakarak konuşacak olursam bizden en gerideki iki kişi bir kişiye gitmiş. Koray ile Ched ise bunlar sıkıntı büyük ölçüde anlaşmazlıktan kaynaklı. Birbirlerine benim senin diyemiyorlar demek ki. Ya da birinden birisi uyumuş. Sonuçta sıkıntının büyük kısmı stoperlerde bence.

bunun ortasahayla forvetle çapraz koşuyla alakası yok kendinizi kandırmayın

2zy99v5.jpg

ortasaha rakibe pas attırmayacaksa stopere ne gerek var bide bu çıktı

şu oyuncuyu savunan ve bana karşı bilmişlik yapan gsc üyeleri vardı

Refik hakli orada suc 100% Koray´in, ama hatalar herzaman var bu oyunun icinde. Golden sonra Koray´in özgüveni dibe vurdu, ancak toparlandi ikinci yari. Genc oyuncular daha fazla hata yapar, Pogba´nin hatasi sayesinde CL´de tur atladik gecen sene.

semihin bir çok kez yaptığı gibi chedjounun tuttuğu adama doğru giderek golde hata payı yüksek

yasin o zaman olcanin kademesine girmis yani sonucda ama olcan ne yapior orda soru isareti :)

vlemencxi ama ya chedjou yada koray tutmasi gerekir bu tür posisyonda. koray chedjouyu tutmayami gitmis anlam veremedim.
Resim oldugu icin duran pozisyonda hatali gibi gozukuyor aslinda o adam tam ortadaydi ama zekice capraz kosarak vleminxin onunu acti bizimkiler de yedi.
Orda kademe olmasi gerekirken butun hatayi koraya yuklemek yanlis bence

cingıl bels

Resim oldugu icin duran pozisyonda hatali gibi gozukuyor aslinda o adam tam ortadaydi ama zekice capraz kosarak vleminxin onunu acti bizimkiler de yedi.
Orda kademe olmasi gerekirken butun hatayi koraya yuklemek yanlis bence

cingıl bels

chedjou zaten o adamin arkasina takilmis. korayda chedjou ile ayni izahda olup onu ofsayda düsürüyorsun zatne. senin isin vlaminxci tutmak .
yaptigi kosu ile korayi kandirdi dedigin gibi ama bukadar basit olmamali bu. koray biraz aklini kunlanmaliydi orda.
hata sadece korayda degil. hata orta sahada basliyor zaten aslinda. orda ortayi-passi veren adami okadar rahat birakmayacaksin.

chedjou zaten o adamin arkasina takilmis. korayda chedjou ile ayni izahda olup onu ofsayda düsürüyorsun zatne. senin isin vlaminxci tutmak .
yaptigi kosu ile korayi kandirdi dedigin gibi ama bukadar basit olmamali bu. koray biraz aklini kunlanmaliydi orda.
hata sadece korayda degil. hata orta sahada basliyor zaten aslinda. orda ortayi-passi veren adami okadar rahat birakmayacaksin.
Zaten ched ile koray ikilisi tam olmadi hep ayni gollerden yiyiyoruz

cingıl bels

Geri
Üst Alt