#28 Koray Günter

Semih Kaya'dan 2 gömlük iyi futbolcu olan, ama evlat bonusundan dolayi harcanan arkadasimiz. Bileklerine hakim, oyun kurabiliyor.

Semih kayadan iki kat iyi topcu semihin hicbir zaman soyle orta sahaya top gonderebildigini gormedim.

oyuna girdikten sonra hemen farkını belli etti inanılmaz soğukkanlıydı sakızla oynamasından da anlaşılıyor bu ayağı temiz hava toplarında asla hata yapmıyor kalecisiyle uyumu son derece iyiydi bence ilerleyen günlerde ilk 11 için düşünülmeye başlanıcaktır...

semihten daha kaliteli ....semihi satalım koray kalsın ama denizli bunu yollattıracak galiba umarım kiralık falan yollarızda seneye geri gelir..

semih ve hakan balta defolsun,koray ilk 11 için hazırlanmalı artık.

Belli bir dönem Almanya'da yaşaması nedeniyle Semih daha fazla yerli olduğundan Semih'i ne kadar iyi oynarsa kesemeyecektir.

Irkçı maratoncunun Semih'e karşı özel bir ilgisi var.

Koray sogukkanli ayagina daha hakim adam defansta ta forvete ara pasi atiyor lan daha nasil stope istiyoruz anlamiyorum ki.Hem genc duzeltebilecek seyleri var tabiki onunde taa seneler var elbet gelisim gosterir.

KORAY >10 tane Semih eder.

FIZIK, HAVA HAKIMIYETI, PAS KALITESI, TEKNIK, hersey var sadece TECRüBE eksikligi var o da gayet normal yasina göre...anlamiyorum niçin ilk 11'de sans verilmiyor. Avrupa'da olsa çoktan beri ilk 11'e monte olurdu.

Yine başlamış bazıları Koray diye

Bir dönem yine vardı böyle efsane nasıl sonuçlandığını unuttuk sanırım

Almanya da futbol egitimi almis. Hic bir ekstra özelligi yok. Almanlardan kaptigi tek özellik sogukkanlilik, ama bu özelligini bile vurdumduymazliga evrimlestirmis.

Almanya da futbol egitimi almis. Hic bir ekstra özelligi yok. Almanlardan kaptigi tek özellik sogukkanlilik, ama bu özelligini bile vurdumduymazliga evrimlestirmis.

Hiçbi özelliği yok? Uzun top atıyo , kafa topuna çıkıyo Semihten her anlamda etkili.

Geri
Üst Alt