#28 Koray Günter

dakika 78 civarları en kritik dakikalarda zerre korkmadan 50 metreden pas attı sol açığa.

ayağı çok iyi

Aslan News ‏@Aslanews 2 dk.2 dakika önce
Koray Günter: "İlk 45 dakika neredeyse hiç pozisyona giremedik, çok zorlandık. Memnun değildik içeri girince."
Koray Günter: "Bu takımın geleceği olmak istiyorum. Kimseyi utandırmak istemiyorum. Bana çok inanan var, ben de kendime inanıyorum."
Koray Günter: "Bir gün formayı kapmak istiyorum ve bunun için çalışacağım. Bugün elimden geleni yapmaya çalıştım ama ne yazık ki yetmedi."

Kendimi tekrarlamis olacagim yine ama Semihe verilen sans bu cocuga verilse elimizde Semih den kat kat daha iyi bir stoper olurdu.

Neyse hala gec degil daha genc ama sans bulmali mutlaka.

Dün iyi oynadı.

Yalnız her topu şişirme huyundan vaz geçmeli. Biraz dan dun gidiyor.

Bence geldiğinden beri en iyi oyunuydu.

Dün iyi oynadı.

Yalnız her topu şişirme huyundan vaz geçmeli. Biraz dan dun gidiyor.

Bence geldiğinden beri en iyi oyunuydu.
Yanındaki siyahi abisi öğretiyor bu bam gümü. Semihi de aşıladı bu kötü küçük takım stoper huyunu. Chedjou ya iyi stoper diyen aklını ekmek peynir ile beslemiş net şekilde .

NKFVaklınaK

Bugunku performansindan sonra hala Semih i oynatan hoca gercekten kafasi bos olmali. Torpilli Semih diyebiliriz herhalde ozaman.

Ne kadar kotu oldugu belli cunku hic ama hic aramiyoruz Semih i.

Aslanım benim. Utandırmadı beni yine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bravo Koray. Semih denen yeteneksize verme formayı bundan sonra.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Bokunu çıkarmayalım ama Semihten net daha iyi şu an.

Kendisini biraz toparlamiş

Bizde oynadıkça tecrübesi artmaz, mala bağlar. Ayrıca gamsızın tekiydi, ben hala şüpheyle bakıyorum bu arkadaşa.

Belki Sinandan sonra Korayı da kazanırız. Zaten lig bitmiş. Avrupa desen hayalden öte. Bu çocuk ligde Denayerla birlikte oynamalı.

Geçenki Konya maçında da iyiydi.1 adam formdaysa oynatın,formsuzsa kesin.Bu kadar zor olmamalı ya.

Geri
Üst Alt