#28 Koray Günter

takımın podolskiden sonra en iyi oyuncusunu oyundan çıkardı dede.

Lazio maçından sonra bu maçta da iyiydi. Penaltı penaltı değildi. Oraya ayağını koymasa daha iyi olurdu orası ayrı.

Semih'den çok daha iyi bir oyuncu ama maalesef haftaya Koray yerine Semih oynayacak.

Yine iyi maç oynadı

Takimda Koray'in yaptıgı uzun pasları en fazla 2-3 oyuncu veriyor. Stoper için ilginç özellik.

inş böyle devam eder.

Chedjou,Denayer,Hakan Balta,Bilal Kısa biraz Selçuk.Takımdaki tüm stoperlerin zaten ayağı iyi neresi ilginç özellik?Çok fazla teknik bir oyuncu değil.Ama ilk geldiği güne göre geliştirmiş tekniği.

Semih yerine Koray'a o kadar sans taninsaydi keske.

Bugün yine iyi oynadi. Neden oyundan alindi anlam veremedim. Bu budamaci bunak hep iyi oynayanlari oyundan aliyor her mac. Lazio macinda da Carole'u aldi, zaten onu hic sevmiyor Denizli.

Chedjou,Denayer,Hakan Balta,Bilal Kısa biraz Selçuk.Takımdaki tüm stoperlerin zaten ayağı iyi neresi ilginç özellik?Çok fazla teknik bir oyuncu değil.Ama ilk geldiği güne göre geliştirmiş tekniği.

Ilginç derken klasik stoper ayagina top aldiginda ya yan oyuncuya ya kalecisine dönerken, Koray ileriye pas vermesi bana ilginç geldigini demek istedim. Veya Semihi o kadar yil izledim ki bu aslinda normal olan özelligi ilginç buldum.

Son düzenleme:
akıllı,hava topunda iyi,yer tutması iyi,ayağı iyi her zaman diyorum semih bu çocuğun yarısı bile değil..

Semih yerine Koray'a o kadar sans taninsaydi keske.

Bugün yine iyi oynadi. Neden oyundan alindi anlam veremedim. Bu budamaci bunak hep iyi oynayanlari oyundan aliyor her mac. Lazio macinda da Carole'u aldi, zaten onu hic sevmiyor Denizli.

Bence doğru karardı o.Çünkü Chedjou hücümda çok çok daha iyi Koray'a göre.Zaten savunmaya ihtiyaç yoktu.

Kafasına taktığı adamları oynatmama veya oynattığı zaman ise paldır küldür kesme gibi pis bir özelliği var Denizli'nin. İnşallah geleceğini karartmazsın bu çocuğun çünkü geldiği zamanki oynadığı futbolla şu an oynadığı futbol arasında dağlar kadar fark var. Demek ki Sinan'dan başka bireysel çalışmaya önem veren bir futbolcumuz daha varmış.

semih kadar şans verilmemesi skandalı gerçeği bu kulüpten saçma kararlardan saçma işlemlerden bol ne var

Stoper havasi var bi kere adamda semihde o yok mesela

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

kalite adam. üzerinde durursak seneye banko 11 oyuncusu olur.

yanına urfalusi vari bir stoper alabilsek beraber toparlarlar defansı.

semih bizde durdugu sürece koray kolay kolay banko 11 olamaz yaz sezonu ne yapıp edip semih itelenmeli

adam gibi adam favorilerim Poldi,Sneijder,chedjou,carole,denayer,koray

Geri
Üst Alt