#28 Koray Günter

Real Madrid macini hatirliyorum;

Ilk 11 de Koray, Carole, Jose, Emre, Sneijder vardi. Söyle hani pas yüzdesi, teknik kapasitesi yüksek olan oyuncular. Ne güzel mac olmustu.

Özellikle Koray, Jose, Carole ve Emre iyi oynamisti. Ama ne oldu sonra? Koray yedek, Emre yedek, Jose yedek, Carole yedek.

bu sene kayp yıl ama koray günter ile sinan gümüşü kazandığımız yıl oldu altyapıları almanya olduğu için gelecek yıl bu ikili takımın bankosu olur.

Gamsızca rakibe penaltı verdirdi, gol yememizin ve maçın sonuna kadar cikan olaylarin dolayli olarak birinci sorumlusu.
Kaliteli futbolcu ceza sahasinda rakibe bu. şekilde girismez. Golü yemesek Trabzonspor bu kadar hirslamazdi ikinci yarı işi bitirirdik.

bu sene kayp yıl ama koray günter ile sinan gümüşü kazandığımız yıl oldu altyapıları almanya olduğu için gelecek yıl bu ikili takımın bankosu olur.

Cunku bu cocuklar ve Jose 21 yasinda. Biraz sabredeceksin. Adama gelismesi icin ortam yaratacaksin.

Simdi yirtma sirasi Josede. Ama denizli ile zor. Sinan da Koray da mecburiyetten oynadi ve oynuyorlar. Yerlerine adam olsa mumkun degil oynatmaz denizli.

Josenin yerine adam cok ve garibimin hic sansi yok!! :(

Son düzenleme:
Ayagi düzgün sezgileri iyi pozisyon bilgisi iyi ee geriye sadece tecrube kalıyor o da oynayarak oluyor.

burda birkaç defa söyledim kimse ciddiye almadı ne zaman sakızı çıkardı ağızından o zamandan beri oynuyor işte...:asd22:

Ben acayip uyuz oluyorum sakiz cigneyen futbolculara.

ya forvet arkası, kanat ne bilim rahat pozisyonlardaki adamlar çiğner anlarım yakışırda belki ama stoper adamda çok nahoş duruyor gayriciddi birşey sonuçta sakız stoperde ciddiyet isteyen bir mevki :D

Gamsızca rakibe penaltı verdirdi, gol yememizin ve maçın sonuna kadar cikan olaylarin dolayli olarak birinci sorumlusu.
Kaliteli futbolcu ceza sahasinda rakibe bu. şekilde girismez. Golü yemesek Trabzonspor bu kadar hirslamazdi ikinci yarı işi bitirirdik.
Bu ne diyor simdi arkadas bu ne diyor?

Gelde sinirlenme.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt