- 10 Nisan 2013
- 53.527
- 33.438
- 2.993
subotici satip geri alirlar korayi ...
2017'de Dortmund'un 7 milyona geri alma hakkı vardı sanırım.Almak isterlerse her türlü alıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
subotici satip geri alirlar korayi ...
Ve nandoadam gibi adam favorilerim Poldi,Sneijder,chedjou,carole,denayer,koray
2017'de Dortmund'un 7 milyona geri alma hakkı vardı sanırım.Almak isterlerse her türlü alıyorlar.
:asd2:yerli futbolcunun hali bi başka, kaliteyi belli ediyor.
yerli futbolcunun hali bi başka, kaliteyi belli ediyor.
-= Gizli İçerik =-
bu sene kayp yıl ama koray günter ile sinan gümüşü kazandığımız yıl oldu altyapıları almanya olduğu için gelecek yıl bu ikili takımın bankosu olur.
biliyorum. türk asıllı olması kafi, hem milli takım tercihini yapmadi daha bildiğim kadariyla.-= Gizli İçerik =-
burda birkaç defa söyledim kimse ciddiye almadı ne zaman sakızı çıkardı ağızından o zamandan beri oynuyor işte...:asd22:
Ben acayip uyuz oluyorum sakiz cigneyen futbolculara.
Eskiden moda gibi birseydi arifle umit çok cignerdi Alpay cignerdi aklima gelenler.Ben acayip uyuz oluyorum sakiz cigneyen futbolculara.
Ben dünyada sakız diye bişey olduğunu Rüştü'den öğrenmiştim. :asd2:Eskiden moda gibi birseydi arifle umit çok cignerdi Alpay cignerdi aklima gelenler.
Bu ne diyor simdi arkadas bu ne diyor?Gamsızca rakibe penaltı verdirdi, gol yememizin ve maçın sonuna kadar cikan olaylarin dolayli olarak birinci sorumlusu.
Kaliteli futbolcu ceza sahasinda rakibe bu. şekilde girismez. Golü yemesek Trabzonspor bu kadar hirslamazdi ikinci yarı işi bitirirdik.