#28 Koray Günter

Bu ne diyor simdi arkadas bu ne diyor?

Gelde sinirlenme.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Değişik bir arkadaş. Sabriyi övüyordu dün veya geçenlerde de bir konuda güzel bir ilk 11 yapmıştı. Yasin göbekte ve Denayer sağ kanatta.

Ilginç bir düşünce şekli var. Yav hehe diyip geçmek lazım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bugün Lazio macinda oynatilmamali. Hamit tac cizgisinde toto judo su yapiyordu buda toto karate si yapiyor. Ama ceza sahasi icinde!

Sinan iyi cikti Korayin da iyi olmasi gerek mutlaka cünkü ikisininde almanya altyapisi var, sonra cikletteki kerameti de gözardi etmemek gerekiyor. Koray 1 ay önce transfer oldu. 1.5 yildir baskasini izliyoruz.

Hahaha yine Arda.

Bence mevcut durumda
Ched> denayer> Koray=Hakan >>>>>> Semih

İyi ve ya kötü oynuyor bu benim için önemli değil. Bu takımda iyi oynayan futbolcu yok zaten şu anda. Bu adamda potansiyel var, iyi bir stoper kazanabiliriz geleceğimiz için. Ama yok ederiz yakında, ergenlikten yeni çıkmış Jose'yi 3 maçta yok etmiş taraftarı biz. Bir ayağı çukurda, göbekli yetenek fakiri yerlilere de ses çıkarmayız. Üst üste 30 maç çok kötü futbol oynasalar dahi

oynatin lan su adami . Insallah dortmund sezon sonu geri almaz. Milli takimin stoperlerinden olacak kocum benim

Bir stoper ya 190 ustu olacak, yada cok iyi sıcrayacak.. Koray da bu iki ozellik de yok.. Top tekniği de vasat.. Ama Semih mi, Koray mı derseniz tabii ki Koray..

Top tekniği vasat dediginiz çocuk mis gibi uzun top atıyor.

21 yaşında, Dortmund altyapılı, fizik ve teknik olarak iyi. Bu sene oynadığı maçlarda da hiç de fena değil. Biraz üzerinde durmaktan, Semih'e verilen şansın en azından çeyreğini Koray'a vermekten ne zarar gelir. Özellikle bu sene... Kötüleyip duracağımıza biraz destek olalım. Belki bir oyuncu kazanırız.

Kesilecegini belirtmistim. Türk hocalarin klasik yapisi, ne kadar iyi oynarsan oyna, gencsin diye kesiliyorsun önemli maclarda.

Bayern'li Kimmich iki golde hatali olmasina ragmen 90dk. oynuyor.

Iste zihniyet farki.

Hala Balta falan oynuyor ya bunun yerine. Sanki onumuzdeki sezon Balta hala ilk 11 e girebilecek..

Balta şu anda takımın en iyi stoperi.Neden bu kadar karalandığını bir türlü anlamıyorum bu forumda.Koray oynasın da oynasın tutturmuşsunuz genç gelişir diye.Oldu o zaman tüm altyapıyı çıkaralım pişsinler diye oynatalım burada.

Sanki Balta yerine o oynasaydi yediğimiz goller yemeyecektik :red: Çocuğun övdüğünüz en büyük özellik uzun topları

Geri
Üst Alt