#28 Koray Günter

Yani gerçekten de bu adama haksızlık yapıldığı ve işlerin nasıl yürüdüğü açıkça belli oldu.Adam lazio ve trabzon maçında harika performans gösterdi ama hata yapan adama ödül kendini gösterene ceza veriliyor.

Resmen bu işin içinde çok açık hatır gönül ve komisyon işleri mevcut.

Durmadan şişirilen balon. Ujfalusiyi emeklilik koltugunda getirip koysan daha cok mücadele Eder, rakibe daha iyi girişir. Bir kac aydir forumlarda Korayi gazlama operasyonu başladı ama Koray 1.5 yildir bizde oynadigi her macta siritti. Lazio macında iyi oynadi deniliyor hani su 7 stoperle oynadigimiz maç!

Durmadan şişirilen balon. Ujfalusiyi emeklilik koltugunda getirip koysan daha cok mücadele Eder, rakibe daha iyi girişir. Bir kac aydir forumlarda Korayi gazlama operasyonu başladı ama Koray 1.5 yildir bizde oynadigi her macta siritti. Lazio macında iyi oynadi deniliyor hani su 7 stoperle oynadigimiz maç!

Ya bırak bu işleri , 7 stopermiş oymuş buymuş . TS maçında haksız bi penaltı dısında koca maçta 2 tane pas hatası yaptı sadece. Her maç üstüne koyuyor.

Sanki Balta yerine o oynasaydi yediğimiz goller yemeyecektik :red: Çocuğun övdüğünüz en büyük özellik uzun topları

Balta yerine o oynasa ve 3-1 yenilsek takımdan göndermiştiniz bile Korayı şuan. Bu yüzden bu takımda genç çıkmıyor dimi senelerdir Selçuk 35-40 maç vasat oynuyor.Jose'yi de böyle bitirdiler geldiği haliyle şuanki hali arasında fark yok , Bruma'da öyleydi Tellesde öyleydi hepsi sizin suçunuz. Carole'ü de yiyeceksiniz. Denayer'i yemezsiniz niye City'den geldi falan filan. Hala Selçuk falan izliyorsak sizin yüzünüzden

Balta şu anda takımın en iyi stoperi.Neden bu kadar karalandığını bir türlü anlamıyorum bu forumda.Koray oynasın da oynasın tutturmuşsunuz genç gelişir diye.Oldu o zaman tüm altyapıyı çıkaralım pişsinler diye oynatalım burada.

Kesilecegini belirtmistim. Türk hocalarin klasik yapisi, ne kadar iyi oynarsan oyna, gencsin diye kesiliyorsun önemli maclarda.

Bayern'li Kimmich iki golde hatali olmasina ragmen 90dk. oynuyor.

Iste zihniyet farki.

Balta yerine Koray oynasa şuan göndermişlerdi burada 3-1 yenilsek.

Ya bırak bu işleri , 7 stopermiş oymuş buymuş . TS maçında haksız bi penaltı dısında koca maçta 2 tane pas hatası yaptı sadece. Her maç üstüne koyuyor.

Balta yerine o oynasa ve 3-1 yenilsek takımdan göndermiştiniz bile Korayı şuan. Bu yüzden bu takımda genç çıkmıyor dimi senelerdir Selçuk 35-40 maç vasat oynuyor.Jose'yi de böyle bitirdiler geldiği haliyle şuanki hali arasında fark yok , Bruma'da öyleydi Tellesde öyleydi hepsi sizin suçunuz. Carole'ü de yiyeceksiniz. Denayer'i yemezsiniz niye City'den geldi falan filan. Hala Selçuk falan izliyorsak sizin yüzünüzden

Mal mal konuşmayı bırak.

Oynadığı son 2-3 maçta pozitif yorumlar yazdım o yüzden boş yazma. İyi oynayan övülür kötü oynayan eleştirilir. 2-3 maç iyi oynuyor diye yerli Kompany muamelesi yapmayın. Aynı kişiler oyuncu kötü oynayınca oyuncuyu amatör ilan ediyorlar.

Bruma Telles ve Denayer hkk. yorumları önce oku ondan sonra saçmasapan yorumlar yap.

Ne içtiğini bilmiyorum ama fazla içme.

Son düzenleme:

Carole-Denayer'i severim iyi oyuncular.Jose'den cacık olmaz.Aslında oynatıldığı mevkide olmaz.İleri tarafta oynayabilir ama oyun kurma olmaz.Bir adam gençse oynasın mantığı da çok yanlış.

Belliydi. Yorumlar gelmeye baslamis.

Vasat takimda iyi mac oynadi, Hakan Balta rezilleri oynuyor, bu cocuk Balta'nin aciklarini kapatmakla mesgul.

Aynisi Chedjou icin de gecerli. Sürekli Balta ve Semih'in hatalarini kapatmaya calisiyordu.

Abi zor tutuyorum kendimi küfür edecem valla küfür edecem. Ne kadar futbol fakiri taraftar varsa Galatasaray'i secmis.

Belliydi. Yorumlar gelmeye baslamis.

Vasat takimda iyi mac oynadi, Hakan Balta rezilleri oynuyor, bu cocuk Balta'nin aciklarini kapatmakla mesgul.

Aynisi Chedjou icin de gecerli. Sürekli Balta ve Semih'in hatalarini kapatmaya calisiyordu.

Abi zor tutuyorum kendimi küfür edecem valla küfür edecem. Ne kadar futbol fakiri taraftar varsa Galatasaray'i secmis.
Valla sana katiliyorum renktas beraber kufuru basalim bunlara.

semiih götürür bizi arkadaşlar 10 sene,koraya ana bacı sövün

Semih, Koray, Balta üçü de vasat altı, boş yere savunup durmayın. Semih diğer ikiliden asistleri ile ayrılıyor sadece.

Geri
Üst Alt