- 5 Şubat 2013
- 15.309
- 2.590
- 1.698
Niye kesik yedi?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir stoper ya 190 ustu olacak, yada cok iyi sıcrayacak.. Koray da bu iki ozellik de yok.. Top tekniği de vasat.. Ama Semih mi, Koray mı derseniz tabii ki Koray..
Durmadan şişirilen balon. Ujfalusiyi emeklilik koltugunda getirip koysan daha cok mücadele Eder, rakibe daha iyi girişir. Bir kac aydir forumlarda Korayi gazlama operasyonu başladı ama Koray 1.5 yildir bizde oynadigi her macta siritti. Lazio macında iyi oynadi deniliyor hani su 7 stoperle oynadigimiz maç!
Sanki Balta yerine o oynasaydi yediğimiz goller yemeyecektikÇocuğun övdüğünüz en büyük özellik uzun topları
Balta şu anda takımın en iyi stoperi.Neden bu kadar karalandığını bir türlü anlamıyorum bu forumda.Koray oynasın da oynasın tutturmuşsunuz genç gelişir diye.Oldu o zaman tüm altyapıyı çıkaralım pişsinler diye oynatalım burada.
Kesilecegini belirtmistim. Türk hocalarin klasik yapisi, ne kadar iyi oynarsan oyna, gencsin diye kesiliyorsun önemli maclarda.
Bayern'li Kimmich iki golde hatali olmasina ragmen 90dk. oynuyor.
Iste zihniyet farki.
Ya bırak bu işleri , 7 stopermiş oymuş buymuş . TS maçında haksız bi penaltı dısında koca maçta 2 tane pas hatası yaptı sadece. Her maç üstüne koyuyor.
Balta yerine o oynasa ve 3-1 yenilsek takımdan göndermiştiniz bile Korayı şuan. Bu yüzden bu takımda genç çıkmıyor dimi senelerdir Selçuk 35-40 maç vasat oynuyor.Jose'yi de böyle bitirdiler geldiği haliyle şuanki hali arasında fark yok , Bruma'da öyleydi Tellesde öyleydi hepsi sizin suçunuz. Carole'ü de yiyeceksiniz. Denayer'i yemezsiniz niye City'den geldi falan filan. Hala Selçuk falan izliyorsak sizin yüzünüzden
Ya bırak bu işleri , 7 stopermiş oymuş buymuş . TS maçında haksız bi penaltı dısında koca maçta 2 tane pas hatası yaptı sadece. Her maç üstüne koyuyor.
Balta yerine o oynasa ve 3-1 yenilsek takımdan göndermiştiniz bile Korayı şuan. Bu yüzden bu takımda genç çıkmıyor dimi senelerdir Selçuk 35-40 maç vasat oynuyor.Jose'yi de böyle bitirdiler geldiği haliyle şuanki hali arasında fark yok , Bruma'da öyleydi Tellesde öyleydi hepsi sizin suçunuz. Carole'ü de yiyeceksiniz. Denayer'i yemezsiniz niye City'den geldi falan filan. Hala Selçuk falan izliyorsak sizin yüzünüzden
Lan adam tek basina defans oynuyor.Kim var stoperde.Bu herifi nesini beğeniyorsunuz?
tapatalk
Valla sana katiliyorum renktas beraber kufuru basalim bunlara.Belliydi. Yorumlar gelmeye baslamis.
Vasat takimda iyi mac oynadi, Hakan Balta rezilleri oynuyor, bu cocuk Balta'nin aciklarini kapatmakla mesgul.
Aynisi Chedjou icin de gecerli. Sürekli Balta ve Semih'in hatalarini kapatmaya calisiyordu.
Abi zor tutuyorum kendimi küfür edecem valla küfür edecem. Ne kadar futbol fakiri taraftar varsa Galatasaray'i secmis.