- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.811
- 2.743
Sadece hayvan olani biliyom digerinide anlatta anlamaya calisayim
Google diye birşey var. Herşeyi hazır bekleme. Araştır biraz. Uğraştırma beni.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece hayvan olani biliyom digerinide anlatta anlamaya calisayim
Google diye birşey var. Herşeyi hazır bekleme. Araştır biraz. Uğraştırma beni.
Bugunluk kufur hhakkimi.kullanmiyorum neyse diyorum
Yapma ya
Yarınki küfür hakkını kullanmanı sabırsızlıkla bekliyorum o halde
Terimci oldugun icin sana kufur etmiyecegim zorlama
gökhi jordan ferrri iii dopçu muDemek aynı yolun yolcusuyuz. Sevindim.
YouTube
Sağlıklı olduğu sürece takımdaki Maicon'dan sonra en çok verim alabileceğin stoperdir. Medya çok dillendirmedi , ama Fenerbahçe'de falan olsa şuan göklere çıkarmışlardı.
Ahmet'ten Semih'ten 2-3 kere daha stoperdir.
Çevik , ayağı temiz , oyun kurar , uzun isabetli pas atar , kuvvetli , seri
Umarım Tudor'un gözüne girer kamp döneminde , kiralanacaksa da muhakkak yurt dışına satın alma opsiyonsuz sözleşme uzatılarak.
Bence bugunku mac olcu degil, siradan bir amator maciydi. Daha cok oyuncularin mac temposu kazanmasi icin diye bakmamiz lazim. Aslinda Koray kotu bir oyuncu degil ama oynamali bu sezon, bizde ilk 11 de oynayamayacaksa kiralik verilmelidir. Mesela Zenit ile mac yapacakmisik, acaba yine Maicon-Koray ile cikar mi?Tudor bugün Maicon'un yanında Koray'ı ilk 11'de oynattığına göre Semih'le Serdar'ın önünde görüyor kendisini.
Bence bugunku mac olcu degil, siradan bir amator maciydi. Daha cok oyuncularin mac temposu kazanmasi icin diye bakmamiz lazim. Aslinda Koray kotu bir oyuncu degil ama oynamali bu sezon, bizde ilk 11 de oynayamayacaksa kiralik verilmelidir. Mesela Zenit ile mac yapacakmisik, acaba yine Maicon-Koray ile cikar mi?
Soyle 2-3 mac sonra anlasilir bu durum bence.Belhanda ve Gomis hariç as kadro ile çıktığımız için ölçü bence.
Tudor bugün Maicon'un yanında Koray'ı ilk 11'de oynattığına göre Semih'le Serdar'ın önünde görüyor kendisini.
Sol stoperde serdar ve semih'ten daha iyidir belki de
Maicon belli ki sag stoper de düsünülüyor
Ahmet Calik da var , onu da kullanir Tudor.Açıkçası Semih'ten bıktım,Serdar da habire sakat zaten.Gerçi Koray da geçen sene full sakattı ama değişimden yanayım.Bıktım habire aynı şeylerin denenip sonuç alınamamasından.Koray'a sıcak bakıyorum şimdilik.