- 10 Nisan 2013
- 54.126
- 34.425
- 2.993
2000. laykı da kimseye yar etmeyeceğimden hiç kuşkun olmasın laykman![]()
565 tanede bana layk atta 12.000 laykı kimseye yar etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000. laykı da kimseye yar etmeyeceğimden hiç kuşkun olmasın laykman![]()
@Vasfi Vural geçen sefer benim şarkı çok net belliydi, karıştırdın. Şimdi nasıl çözelim bu işi![]()
Nerde belliydi ya :disgust:
Her yarışma tarz değiştiriyorsun be başkan. Bir nostalji, bir hareketli tutturamıyoruz ki ayarı bir türlü.
Öyle yapacak olursam tek tip liste yapmam lazım seni bulmak için, haksızlık olur diğer şarkılara.
565 tanede bana layk atta 12.000 laykı kimseye yar etme
Nerde belliydi ya :disgust:
Yaa farketmiyor ki aslında. Sen tam bir modern şarkı düşmanı bir adamsın Alpay, kusura bakmaEn kral modern şarkı paylaşsınlar yine gidip tavan puanları nostalji şarkılara veriyorsun. Yine keza türk şarkılarına da oy vermiyorsun. Tabi istisnalar hariç. Kendine bi çeki düzen var. Senin bu hallerin yüzünden Osman gibi nur yüzlü adam şizofren oldu gitti.
![]()
Yaa farketmiyor ki aslında. Sen tam bir modern şarkı düşmanı bir adamsın Alpay, kusura bakmaEn kral modern şarkı paylaşsınlar yine gidip tavan puanları nostalji şarkılara veriyorsun. Yine keza türk şarkılarına da oy vermiyorsun. Tabi istisnalar hariç. Kendine bi çeki düzen ver. Senin bu hallerin yüzünden Osman gibi nur yüzlü adam şizofren oldu gitti.
![]()
Sen mevzuyu anlamamışsın galiba yönetici kardeş. Ben o layk sayesinde hergün attığım mesaj sayısı kadar layk topluyorum sadece Mami'den. Sen ne vadediyorsun ki?
Olm benim şarkılar hep belliydi bu yarışma hariç. Neyse senin canın olsun. Ama 12 puana hayır demem tabii![]()
En nefret ettiğim 80'ler nostalji ama sırf birincilik için iddialı olacağını tahmin ettiğim için verdim o şarkılara yine de.
Valla duruma göre değişir o dediğin.
Modern'den kastın ne bilmiyorum ama
Birinciliklerim de
Dido-White Flag-2003
Lana Del Rey- Blue Jeans-2012
Laura Pausini-İt's Not Good Bye-2002
Doris Day-Perhaps Perhaps Perhaps-1964
3'ü gayet 2000 sonrası modern şarkı.
80'lerin patenti @Serkan Şakrak ve @Tolga Aybakan 'da onlara danış bu konuları bence.![]()
Yöneticiliğini almamayı.Yeterince ikna edici sanırım.
Hahahahaha sen misin la yetkili makam?hadi ordan organizatör. Sen git yarışmalar düzenle. O işler boyunu aşar
![]()
Bu yarisma icin soylemiyorum.Bu kadar les sarkilarin izlenme orani neden bu kadar fazla?
Hahahahaha sen misin la yetkili makam?hadi ordan organizatör. Sen git yarışmalar düzenle. O işler boyunu aşar
![]()
Senin cevabını Kerim onursalım verdi o yüzden muhattap olmayacağım