29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yarışma tarz değiştiriyorsun be başkan. Bir nostalji, bir hareketli tutturamıyoruz ki ayarı bir türlü.

Öyle yapacak olursam tek tip liste yapmam lazım seni bulmak için, haksızlık olur diğer şarkılara.

Yaa farketmiyor ki aslında. Sen tam bir modern şarkı düşmanı bir adamsın Alpay, kusura bakma :) En kral modern şarkı paylaşsınlar yine gidip tavan puanları nostalji şarkılara veriyorsun. Yine keza türk şarkılarına da oy vermiyorsun. Tabi istisnalar hariç. Kendine bi çeki düzen ver. Senin bu hallerin yüzünden Osman gibi nur yüzlü adam şizofren oldu gitti. :D

Yaa farketmiyor ki aslında. Sen tam bir modern şarkı düşmanı bir adamsın Alpay, kusura bakma :) En kral modern şarkı paylaşsınlar yine gidip tavan puanları nostalji şarkılara veriyorsun. Yine keza türk şarkılarına da oy vermiyorsun. Tabi istisnalar hariç. Kendine bi çeki düzen var. Senin bu hallerin yüzünden Osman gibi nur yüzlü adam şizofren oldu gitti. :D

En nefret ettiğim 80'ler nostalji ama sırf birincilik için iddialı olacağını tahmin ettiğim için verdim o şarkılara yine de.

Valla duruma göre değişir o dediğin.

Modern'den kastın ne bilmiyorum ama

Birinciliklerim de

Dido-White Flag-2003

Lana Del Rey- Blue Jeans-2012

Laura Pausini-İt's Not Good Bye-2002

Doris Day-Perhaps Perhaps Perhaps-1964

3'ü gayet 2000 sonrası modern şarkı. :D

80'lerin patenti @Serkan Şakrak ve @Tolga Aybakan 'da onlara danış bu konuları bence. :D

Yaa farketmiyor ki aslında. Sen tam bir modern şarkı düşmanı bir adamsın Alpay, kusura bakma :) En kral modern şarkı paylaşsınlar yine gidip tavan puanları nostalji şarkılara veriyorsun. Yine keza türk şarkılarına da oy vermiyorsun. Tabi istisnalar hariç. Kendine bi çeki düzen ver. Senin bu hallerin yüzünden Osman gibi nur yüzlü adam şizofren oldu gitti. :D

oog82t.jpg

@Vasfi Vural bana layk atma bir cevap ver vasfi :@

adamı hasta ediyosun ya :@

En nefret ettiğim 80'ler nostalji ama sırf birincilik için iddialı olacağını tahmin ettiğim için verdim o şarkılara yine de.

Valla duruma göre değişir o dediğin.

Modern'den kastın ne bilmiyorum ama

Birinciliklerim de

Dido-White Flag-2003

Lana Del Rey- Blue Jeans-2012

Laura Pausini-İt's Not Good Bye-2002

Doris Day-Perhaps Perhaps Perhaps-1964

3'ü gayet 2000 sonrası modern şarkı. :D

80'lerin patenti @Serkan Şakrak ve @Tolga Aybakan 'da onlara danış bu konuları bence. :D

Ben onu mu diyorum Alpay? :31: oy vermiyorsun diyorum ki öyle, bana gece gece istatistikleri döktürme. Verdiğin oyların çoğu genelde nostalji şarkılara gidiyor. Sana hangi şarkılarla şampiyon oldun mu sordum? Şampiyonluğu olan var, olmayan var. Ne diye gece gece gözümüze sokuyorsun? :D

Bu yarisma icin soylemiyorum.Bu kadar les sarkilarin izlenme orani neden bu kadar fazla?

Selam burayı karıştırmaya geldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt