29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle söyleyeyim, 4-5 şarkının şampiyonluk şansı son puana kadar devam eder.

Aynen lobiyi terkediyorum. Bundan sonra tek başına savaşmaya karar verdim.:wave:

images

peki bizde başka heyecanlara dalarız.

@Vasfi Vural karşim napeer.

sana büyük süprizlerim var.

kutunda ne hissediyorsun bakalım

@B. Arda Aycan

abi yarın oruclu oruclu çalışıcam hala listeyi bekliyorum sanırım unuttun :)

olsun beklerim ben :) uykusuzluk ve açlık çekeriz listen uğruna :)

Mami eline sağlık kardeşim. Sayende durduk yere layk manyağı oldum. Emrah şikeciyse ben de tefeciyim ayıptır söylemesi :D adama 1 layk attım, karşılığında hergün 20-30 layk tirtikliyorum.

@Vasfi Vural gelme bu numaralara karşim. beni de tatlı sözlerle kandırdılar lobiye katıldığımdan beri en iyi derecem 10.luk oldu. kafanı taşa duvara vurma sonra benden söylemesi. bunlar hortumu kendilerine bağlamış.

https://inciswf.com/1285011426.swf

sabretmeyi bilemedin. kemik kadro başarıları yakalayana kadar yerlerde pas pas oldu. tam seni ileri sürüyorduk sırttan yok ettin bizi.

yazık ettin yarınlara.

vasfi ile ilgili büyük projelerim ver. vasfi üzerinden çok şey kazanabiliriz

Sırf senden iyi puan almak için yarışmayı riske attım bilesin. Bir kere de birbirimize yüksek verelim artık ya. Dişimi kıracağım cidden. :D

Geçen 6 puan verdim de ne oldu? Bi teşekkür bile etmedin. Yetmedi şarkımı es geçtin. Bunlar unutulmaz Alpay bey. :31:

Geçen 6 puan verdim de ne oldu? Bi teşekkür bile etmedin. Yetmedi şarkımı es geçtin. Bunlar unutulmaz Alpay bey. :31:

Her yarışma tarz değiştiriyorsun be başkan. Bir nostalji, bir hareketli tutturamıyoruz ki ayarı bir türlü.

Öyle yapacak olursam tek tip liste yapmam lazım seni bulmak için, haksızlık olur diğer şarkılara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt