- 27 Ocak 2010
- 132.453
- 97.612
- 5.488
o nasıl bişey len
Douze için umutlanabilirsin. :angel:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nasıl bişey len
Allah'tan etkilememiş abi ne diyeyim.![]()
Aynen lobiyi terkediyorum. Bundan sonra tek başına savaşmaya karar verdim.:wave:
Aynen lobiyi terkediyorum. Bundan sonra tek başına savaşmaya karar verdim.:wave:
Seni daha görevden almadılar mı Mami? :cool-96:
Buarada iki gündür laykları unutuyorsun, hayırdır? Kumar borcu namus borcudur yeğenim unutma.![]()
![]()
peki bizde başka heyecanlara dalarız.
@Vasfi Vural karşim napeer.
sana büyük süprizlerim var.
kutunda ne hissediyorsun bakalım
Şöyle söyleyeyim, 4-5 şarkının şampiyonluk şansı son puana kadar devam eder.
![]()
peki bizde başka heyecanlara dalarız.
@Vasfi Vural karşim napeer.
sana büyük süprizlerim var.
kutunda ne hissediyorsun bakalım
Başkan ne ara girdin de çıktın hemen.
Yeni lobi mi buldun kendine.
@Vasfi Vural gelme bu numaralara karşim. beni de tatlı sözlerle kandırdılar lobiye katıldığımdan beri en iyi derecem 10.luk oldu. kafanı taşa duvara vurma sonra benden söylemesi. bunlar hortumu kendilerine bağlamış.
https://inciswf.com/1285011426.swf
Mami eline sağlık kardeşim. Sayende durduk yere layk manyağı oldum. Emrah şikeciyse ben de tefeciyim ayıptır söylemesiadama 1 layk attım, karşılığında hergün 20-30 layk tirtikliyorum.
Sırf senden iyi puan almak için yarışmayı riske attım bilesin. Bir kere de birbirimize yüksek verelim artık ya. Dişimi kıracağım cidden.![]()
@Vasfi Vural gelme bu numaralara karşim. beni de tatlı sözlerle kandırdılar lobiye katıldığımdan beri en iyi derecem 10.luk oldu. kafanı taşa duvara vurma sonra benden söylemesi. bunlar hortumu kendilerine bağlamış.
https://inciswf.com/1285011426.swf
O sıradan bir layk değil ; o, 1000. layk... :cool:
Geçen 6 puan verdim de ne oldu? Bi teşekkür bile etmedin. Yetmedi şarkımı es geçtin. Bunlar unutulmaz Alpay bey. :31: