- 27 Ocak 2010
- 58.770
- 30.406
- 3.363
Ben artık eski orta sıraların değişmez ismi Osman'ı görmek istiyorum. Puan vermeyenleri hunharca döven bir gif paylaşan Osman'ı hayal ediyorum![]()
vermiycekmısın yani?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben artık eski orta sıraların değişmez ismi Osman'ı görmek istiyorum. Puan vermeyenleri hunharca döven bir gif paylaşan Osman'ı hayal ediyorum![]()
puanlarımın hepsi 4 hafta boyunca ipotekli
2 kez arka arkaya nasıl şampi oldum ardından 2. ve 4.oldum sanıyorsun
edit. 5. hafta ama soz 12 p senın. bugun yap bı jest ve mımık
vermiycekmısın yani?
Düzelttim abi.![]()
@Muhammed Safa Eker sen de git uyu hadi güzel kardeşim. Bugünlük mesain bitti. İzinlisin.
Ama yarın ilk iş geçmişteki 5 binden fazla attığım bütün mesajlara layk atman olacak. Böylece bir kişiye 5 binden fazla layk atan ve bir kişiden 5 binden fazla layk alan üyeler olarak tarihe geçeceğiz.![]()
film yarısmasında 3. oldum ya karşim.
ayıp ediyorsun
emeğe saygı
ya sev ya terk et
@Burak Pakdemir
@Muhammed Safa Eker
@Uğur İz
Aslanlarım benim. Yeminle sizi görünce gözlerim doluyor. Büyümüşler de abilerinin muhabbetlerine eşlik ediyorlar.![]()
@Burak Pakdemir'den aldığım bilgilere göre fark atmışım. :cool:
Abi yaparım boş vaktim olursa bak!..
Mesaj sayını geçer beğeni sayın.![]()
mesj editlendı len heyecan yaptım
demekki vermişin bana![]()
Abi yarışmaya yazılmamışım artık size ekmek bile almıycam. Hep bakkala beni yolluyodunuz
tapa
Ben Eurovision'dan bahsettiğini sanmıştım abi dereceler arka arkadaya gelince şaşırdık tabii.
30. yarışma için puan isteyecektim senden. Baktım 28'de bile boş geçmişsin vazgeçtim umudum kalmadı.![]()
Bana ne diyosun olm? Yarışmayı düzenleyen adama söyle. Hem ben kaç defa söyledim özelden. Burak kıyamet gibi çocuktur dedim ama Emrah kabul etmedi.![]()