- 27 Ocak 2010
- 132.458
- 97.616
- 5.488
Evet beyler herkes burda olduğuna göre sonuçları yavaş yavaş açıklamaya başlıyorum
tapa
1.liğim açıklanıyor, sessizlik

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet beyler herkes burda olduğuna göre sonuçları yavaş yavaş açıklamaya başlıyorum
tapa
Abi yarışmaya yazılmamışım artık size ekmek bile almıycam. Hep bakkala beni yolluyodunuz
tapa
17.Puanımız @Osman Uzdu abimizden geliyor Alpay abi 1puanla şampiyonluğu moderasyondan çalıyoooor
tapa
@Burak Pakdemir
@Muhammed Safa Eker
@Uğur İz
Aslanlarım benim. Yeminle sizi görünce gözlerim doluyor. Büyümüşler de abilerinin muhabbetlerine eşlik ediyorlar.![]()
Len olm yarışmaya yazılmadık diye trip atacak olsam çoktan kovulmuştum moderasyondan.
Tabii senin ilk ya ondan garipsedin...![]()
Aman abi selam versem hayırdır der, yarışmalarımda hep timsah olunca aramız çok soğudu mr. Smodla
tapa
karşim cidden puanlar ipotek altında.
1 puanlarımı bile pazarlıklar sonucu bağladım hep.
sıkıntısını çekıyorum.değişik projeler bulmam lazım.
Aslında sana iyi oldu Burak. Hani idolüm diyordun Emrah'a? Ben varken yanlış adamı idol seçtin.Olacağı buydu.
Abi en iyi U20de bana oy verdin degil mi sen?
Abi isim ver konuşayım aradan koparırız birkaç puan evelallah... :cool:
Benim gibi her genç böyle seçimlerde hata yapabilir önemli olan doğru yol olan ASLAN idolune özenmekte saklıdır
tapa
@Muhammed Safa Eker
@Burak Pakdemir
sizi neden bukadar eziyorlar serkan her yarısma vip ten giriyor. katılamadıysa bı kısı cırtılıyor ve yıne dahıl oluyor.
çalışan siz cefa ceken siz sefa çeken s.ş.24
Aman be abi Gakılmış'ız biz.
Geçen bi isyan yapayım dedim kasetlerim falan varmış hemen şantaj yaptılar, perdenin arkasında neler dönüyor abi bi görsen. Çok doluyum bugün çok.
tapa
Senle küsüm mention attım 9defa layk Bile atmadın kardeşinmi telefonunu kurculuyor anlamıyorum
tapa
Ben her mentiona özenle laykımı basarım Burak...
Mention atmayı mı beceremedin ne yaptın?
Not: Kardeş yok , huzur var.
vasfi vural
barış göktaş
ertuğrul akkaya
ozan h.
berkan yavuz ve aklıma gelmeyen bi ton kişi