29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Vasfi Vural

59186-If-I-Dont-Die-Dont-Cry.jpg

Hosgeldin reis.Gecmis olsun

ya alpay dan bişey rica edince en ince ayrıntısına kadar anlatıcaksın olayı :D

filmi aramıyordum geçen hafta temin etmiştim zaten sıkıntı alt yazıydı

hiç biyerde yoktu falan derken bugün çıkmış. gece izliycem

online izleyenler için bu sıkıntı yokmus galıba alt yazılı gömülüymüş ama işte elime iyi kalitede geçince harcamıyım demiştim.

sen beğendin galiba filmi :D

ya alpay dan bişey rica edince en ince ayrıntısına kadar anlatıcaksın olayı :D

filmi aramıyordum geçen hafta temin etmiştim zaten sıkıntı alt yazıydı

hiç biyerde yoktu falan derken bugün çıkmış. gece izliycem

online izleyenler için bu sıkıntı yokmus galıba alt yazılı gömülüymüş ama işte elime iyi kalitede geçince harcamıyım demiştim.

sen beğendin galiba filmi :D

Yok doğru, altyazıyı istemişti alpay :D Aynen benim izlediğim de gömülüydü. 720p kalitede, gayet iyiydi yani.

Stallone çekecek de ben beğenmeyeceğim ha? + bu kadro ile :) Aksiyon istiyorsan köküne kadar yaşıyorsun, o kadar söyleyeyim.

Final sahnesinde Stallone ağırlığını koymuş. Rambo'yu hatırlattı bir an :)

Neyse fazla spoiler vermeyeyim şimdi :)

Yok doğru, altyazıyı istemişti alpay :D Aynen benim izlediğim de gömülüydü. 720p kalitede, gayet iyiydi yani.

Stallone çekecek de ben beğenmeyeceğim ha? + bu kadro ile :) Aksiyon istiyorsan köküne kadar yaşıyorsun, o kadar söyleyeyim.

bu gece ızlıycem bende. hakkında kötü yorumları sallamadığım tek film.

inşallah sürekli devamı gelir. birdaha nereden bi araya gelcek bunca efsane.

Filmin adi ne?

The Expendables 3

bu gece ızlıycem bende. hakkında kötü yorumları sallamadığım tek film.

inşallah sürekli devamı gelir. birdaha nereden bi araya gelcek bunca efsane.

Abi ben bu tarz filmlerde çok büyük mantık hatası olmadığı sürece çok fazla detay aramıyorum.

Aksiyona bakıyorum, dibine kadar var. O zaman benim için sorun yok. Zaten bu kadro zorla izlettiriyor kendisini.

+ Stallone manyağı biri olarak izlemezsem olmaz.

Neyse, daha fazla topicle alakasız muhabbet etmeyelim :)

@Osman Uzdu diğer başlıkta konu dağılmasın diye yazmadım ama senin bu ortağın hiç sana çekmemiş. Geçen bir isyan başlatayım dedim, adamın dürüstlüğü tuttu. Neymiş, niye yalan söylüyormuşum. Sana mı kalmış güzel kardeşim. Sen adalet bekçisi misin :mad-49: konuşacağına destek versene dedim ama tık çıkmadı. Kısacası çok sinirlendim.

@Osman Uzdu diğer başlıkta konu dağılmasın diye yazmadım ama senin bu ortağın hiç sana çekmemiş. Geçen bir isyan başlatayım dedim, adamın dürüstlüğü tuttu. Neymiş, niye yalan söylüyormuşum. Sana mı kalmış güzel kardeşim. Sen adalet bekçisi misin :mad-49: konuşacağına destek versene dedim ama tık çıkmadı. Kısacası çok sinirlendim.

onun vicdanı ve yalancı dürüstlüğü zaten bitirdi lobiyi. bundan sonra takımımda görmek istemiyorum seni dedim yıkıl karşımdan dedim kovdum.

o yüzden ona ve kankisine bulaşma bi direniş olacaksa toplanalım birlikte ayarlarız. boşver.

bu arada duydumki yarışmayı cok ıstıyormus kolunu bile kesermiş yarısma için

o yuzden yarınkı direniş ipttal. bırak kessin kendısını

onun vicdanı ve yalancı dürüstlüğü zaten bitirdi lobiyi. bundan sonra takımımda görmek istemiyorum seni dedim yıkıl karşımdan dedim kovdum.

o yüzden ona ve kankisine bulaşma bi direniş olacaksa toplanalım birlikte ayarlarız. boşver.

Ayrıca hemen de atladı. Hiç demedi ki, beyler benim ortağım mapusa düşmüşken bana yarışmak haram. Ama yok. Beyimiz nerdeyse göbek atacaktı. O yüzden katılıyorum. Biz olmazsak, direniş de olmaz. Direniş olmazsa, yarışma olmaz. Bırak kendileri yalvarsın.

Vay arkadaş suçlusu biz olduk yine her şeyin 2 dakika da.

Yarışma istemediğimi nerden çıkardın o gün @Aslan Türkoğlu , ama istemediysem de bir sor bakalım neden istemedim?

Biz burada bizi lobiden atsa da @Osman Uzdu kardeşimiz cezalı iken kaçırmasın diye uğraşıyoruz, yediğimiz papara oluyor sonra.:mad-49:

Ayrıca hemen de atladı. Hiç demedi ki, beyler benim ortağım mapusa düşmüşken bana yarışmak haram. Ama yok. Beyimiz nerdeyse göbek atacaktı. O yüzden katılıyorum. Biz olmazsak, direniş de olmaz. Direniş olmazsa, yarışma olmaz. Bırak kendileri yalvarsın.

boldlu kısım için konusuyorum açıkcası kendısınden bunu beklerdım. yarısma için oğlunu keser atar.

yazık gerçekten yazık Allah ıslah etsin.

Onun dışında bu tipleri bilirim eroinmanlar gibidirler. sürekli kriz geçirir kendini duvarlara vururlar.

bırakalım hiç oralı olmayalım gör bak nasıl iki hafta daha yarışma olmazsa eriyip bitiyor.

beter olsun

Vay arkadaş suçlusu biz olduk yine her şeyin 2 dakika da.

Yarışma istemediğimi nerden çıkardın o gün @Aslan Türkoğlu , ama istemediysem de bir sor bakalım neden istemedim?

Biz burada bizi lobiden atsa da @Osman Uzdu kardeşimiz cezalı iken kaçırmasın diye uğraşıyoruz, yediğimiz papara oluyor sonra.:mad-49:

Haydaaa. Yahu senden bahsettiğimi nerden çıkarıyorsun? Ben isim söylemedim. Haa buna rağmen üzerine alınıyorsan, demek ki bazı şeyleri doğru yapmamışsın. Bu yüzden suçluluk duygusu çekiyorsun.

yani. yarası olan gocunur

tek isim vermedik ama bir kişi alınıyorsa çıkıp

oturup düşünmelidir.

Haydaaa. Yahu senden bahsettiğimi nerden çıkarıyorsun? Ben isim söylemedim. Haa buna rağmen üzerine alınıyorsan, demek ki bazı şeyleri doğru yapmamışsın. Bu yüzden suçluluk duygusu çekiyorsun.

Hacı niye yalan söylüyormuşum dedikten sonra Emrah akşam yarışma yapacakmışım üzerine tek konuşan bendim orada. Direk banaydı yani bu salvo.

Ne İsa'ya ne Musa'ya yaranamıyoruz yahu bu ne.

Yarışma istemedik diye suçlanıyoruz, diğer taraftan da Osman'a rağmen yarışma istemişim bir de. Bir karar berin yahu. :)

Hacı niye yalan söylüyormuşum dedikten sonra Emrah akşam yarışma yapacakmışım üzerine tek konuşan bendim orada. Direk banaydı yani bu salvo.

Ne İsa'ya ne Musa'ya yaranamıyoruz yahu bu ne.

Yarışma istemedik diye suçlanıyoruz, diğer taraftan da Osman'a rağmen yarışma istemişim bir de. Bir karar berin yahu. :)

çelişkilerle dolusun işte.

zübük romanındaki karakter gibisin.

istemem

ama

yan cebime koy.

-başka sorum yok hakim bey-

Resmen üzerime oyunlar oynanıyor burada alenen.

AA düşmanlarını öldüreceğiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt