- 10 Mart 2013
- 121.622
- 158.416
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hosgeldin reis.Gecmis olsun
eyv. Uğur hoşbuldum.
@Alpay Asma ve @Vasfi Vural ye iyi bakmıssınız yokluğumu hissettirmemiş sahipsiz komamışsınız.
çok teşekkür ederim hepinize :sad007:
Buldun mu filmi?
ya alpay dan bişey rica edince en ince ayrıntısına kadar anlatıcaksın olayı
filmi aramıyordum geçen hafta temin etmiştim zaten sıkıntı alt yazıydı
hiç biyerde yoktu falan derken bugün çıkmış. gece izliycem
online izleyenler için bu sıkıntı yokmus galıba alt yazılı gömülüymüş ama işte elime iyi kalitede geçince harcamıyım demiştim.
sen beğendin galiba filmi![]()
Yok doğru, altyazıyı istemişti alpayAynen benim izlediğim de gömülüydü. 720p kalitede, gayet iyiydi yani.
Stallone çekecek de ben beğenmeyeceğim ha? + bu kadro ileAksiyon istiyorsan köküne kadar yaşıyorsun, o kadar söyleyeyim.
Final sahnesinde Stallone ağırlığını koymuş. Rambo'yu hatırlattı bir an
Neyse fazla spoiler vermeyeyim şimdi![]()
Yok doğru, altyazıyı istemişti alpayAynen benim izlediğim de gömülüydü. 720p kalitede, gayet iyiydi yani.
Stallone çekecek de ben beğenmeyeceğim ha? + bu kadro ileAksiyon istiyorsan köküne kadar yaşıyorsun, o kadar söyleyeyim.
Final sahnesinde Stallone ağırlığını koymuş. Rambo'yu hatırlattı bir an
Neyse fazla spoiler vermeyeyim şimdi![]()
Filmin adi ne?
bu gece ızlıycem bende. hakkında kötü yorumları sallamadığım tek film.
inşallah sürekli devamı gelir. birdaha nereden bi araya gelcek bunca efsane.
@Osman Uzdu diğer başlıkta konu dağılmasın diye yazmadım ama senin bu ortağın hiç sana çekmemiş. Geçen bir isyan başlatayım dedim, adamın dürüstlüğü tuttu. Neymiş, niye yalan söylüyormuşum. Sana mı kalmış güzel kardeşim. Sen adalet bekçisi misin :mad-49: konuşacağına destek versene dedim ama tık çıkmadı. Kısacası çok sinirlendim.
onun vicdanı ve yalancı dürüstlüğü zaten bitirdi lobiyi. bundan sonra takımımda görmek istemiyorum seni dedim yıkıl karşımdan dedim kovdum.
o yüzden ona ve kankisine bulaşma bi direniş olacaksa toplanalım birlikte ayarlarız. boşver.
bu arada duydumki yarışmayı cok ıstıyormus kolunu bile kesermiş yarısma için
o yuzden yarınkı direniş ipttal. bırak kessin kendısını
onun vicdanı ve yalancı dürüstlüğü zaten bitirdi lobiyi. bundan sonra takımımda görmek istemiyorum seni dedim yıkıl karşımdan dedim kovdum.
o yüzden ona ve kankisine bulaşma bi direniş olacaksa toplanalım birlikte ayarlarız. boşver.
bu arada duydumki yarışmayı cok ıstıyormus kolunu bile kesermiş yarısma için
o yuzden yarınkı direniş ipttal. bırak kessin kendısını
Ayrıca hemen de atladı. Hiç demedi ki, beyler benim ortağım mapusa düşmüşken bana yarışmak haram. Ama yok. Beyimiz nerdeyse göbek atacaktı. O yüzden katılıyorum. Biz olmazsak, direniş de olmaz. Direniş olmazsa, yarışma olmaz. Bırak kendileri yalvarsın.
Vay arkadaş suçlusu biz olduk yine her şeyin 2 dakika da.
Yarışma istemediğimi nerden çıkardın o gün @Aslan Türkoğlu , ama istemediysem de bir sor bakalım neden istemedim?
Biz burada bizi lobiden atsa da @Osman Uzdu kardeşimiz cezalı iken kaçırmasın diye uğraşıyoruz, yediğimiz papara oluyor sonra.:mad-49:
Haydaaa. Yahu senden bahsettiğimi nerden çıkarıyorsun? Ben isim söylemedim. Haa buna rağmen üzerine alınıyorsan, demek ki bazı şeyleri doğru yapmamışsın. Bu yüzden suçluluk duygusu çekiyorsun.
Hacı niye yalan söylüyormuşum dedikten sonra Emrah akşam yarışma yapacakmışım üzerine tek konuşan bendim orada. Direk banaydı yani bu salvo.
Ne İsa'ya ne Musa'ya yaranamıyoruz yahu bu ne.
Yarışma istemedik diye suçlanıyoruz, diğer taraftan da Osman'a rağmen yarışma istemişim bir de. Bir karar berin yahu.![]()
çelişkilerle dolusun işte.
zübük romanındaki karakter gibisin.
istemem
ama
yan cebime koy.
-başka sorum yok hakim bey-