29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün günlerden

Eurovision.jpg

Şu logonun Avusturya bayrağı olanı çıkarıp yerine GSC logosunu koysak olmaz mı ?

2015_11052014_101732_austria_esc_logo.jpg

Resmi açana kadar sabah oldu daha büyüğü yok muydu kardeşim. :D

Şaka maka bayağı özledim lan.Balkona çıkıyım biraz müzik dinleyeyim de havaya gireyim.

Youtube ' a aşağıdakini aynen kopyalayıp arattığınızda çıkan sonuçlardan en üstteki'ne tıklarsanız , o açılan klip ile katılsam ban yermiyim ?

Frank Ifield - I Remember You (stereo)

Youtube ' a aşağıdakini aynen kopyalayıp arattığınızda çıkan sonuçlardan en üstteki'ne tıklarsanız , o açılan klip ile katılsam ban yermiyim ?

Frank Ifield - I Remember You (stereo)

sence

edit kaliteli goruntulu olanı yok mu bunun onada bakıp öyle değerlendirmek lazım şindi

sence

edit kaliteli goruntulu olanı yok mu bunun onada bakıp öyle değerlendirmek lazım şindi

Şincik ne etcen daha net görüntülüsünü , olanı bu işte malzeme bu maalesef ,

geçenlerde brezilyalı bir spor giyim tedarikçi firmasının ismini sponsor başlığında yazmıştım bir temenni olarak hemde firma linkinide verdiğim halde ban yemiştim , biri şikayet etmiş , belki bu kliptende ban yeriz belli mi olur biri şikayet eder !

Şincik ne etcen daha net görüntülüsünü , olanı bu işte malzeme bu maalesef ,

geçenlerde brezilyalı bir spor giyim tedarikçi firmasının ismini sponsor başlığında yazmıştım bir temenni olarak hemde firma linkinide verdiğim halde ban yemiştim , biri şikayet etmiş , belki bu kliptende ban yeriz belli mi olur biri şikayet eder !

yanlız herkes 12 puan yağmuruna tutar bunu xD ha o riske girilir mi bilemicem

iyice araştırılması gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt