29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkısı net şekilde belli olan bir tek benim sanırım?

İlk 10 yaparım herhalde. Fazlasında gözüm yok.

2 şarkıya kadar indirdim listemi sonunda. Kararsız kaldım ama 2 şarkıma da çok güveniyorum. Son anda karar vereceğim herhalde.

[HASHTAG]#Besincisampiyonlukyakinmesaleyiyakin[/HASHTAG]

Ben de iddialıyım sen iddialı isen kardeşim. :D

İyi olan kazansın.

4'er şampiyonluğunuz var insaf edin artık!.. :confused:

Ben edeceğim de adam etmiyor yahu.

Beni yakalayan olmasa bırakırım ben mücadeleyi, tam öne geçiyoruz peşimden gelip geçiyor sonra adamlar. :)

EDIT: Şarkı güzelse ayrıca yapacak bir şey de yok. Ben Tolga'ya hep ortalama 7-8 vermişim yarışma da, en düşük 4-5 verdim o da 1-2 kez. Genelde 7-8-10-12'den biri gidiyor ona.

Bu arada bugün gireceğim şarkı çok hoşuma gitti, ama büyük ihtimalle bir Hush Hush kadar bile olamayacak.

Yine depresyona gireceğim sonra, yine de giriyorum.

Renkdaşlar bir sorum olacak . İlk defa katılacağım için tam bilmiyorum kuralları . Modlara oylarımızı gönderirken şarkıyı gönderenlerin isimleri de olacak mı ? Eğer olursa şike yapmış olunmaz mı ? Çünkü şarkıya değil de kişiler için oy verilebilir böylece . Ha olmuyorsa o zaman sorun yok .

Benim şarkı gene son dakika belli olur :)

Renkdaşlar bir sorum olacak . İlk defa katılacağım için tam bilmiyorum kuralları . Modlara oylarımızı gönderirken şarkıyı gönderenlerin isimleri de olacak mı ? Eğer olursa şike yapmış olunmaz mı ? Çünkü şarkıya değil de kişiler için oy verilebilir böylece . Ha olmuyorsa o zaman sorun yok .

Şarkı sahipleri oylardan sonra açıklanıyor sorun yok ;)

Ben edeceğim de adam etmiyor yahu.

Beni yakalayan olmasa bırakırım ben mücadeleyi, tam öne geçiyoruz peşimden gelip geçiyor sonra adamlar. :)

EDIT: Şarkı güzelse ayrıca yapacak bir şey de yok. Ben Tolga'ya hep ortalama 7-8 vermişim yarışma da, en düşük 4-5 verdim o da 1-2 kez. Genelde 7-8-10-12'den biri gidiyor ona.

Abi sen bu yarışmayı bana bırak. 31. yarışma senindir. Sonrasında Tolga ve Arda abinin önleri itina ile kesilir... :cool:

Şaka bir yana bu yarışmada da bana puan çıkmazsa artık sorunu kendimde arayacağım. :(

Turistik gezinin ortasında bekliyoruz.

Muhammed dost olduğu insanlar yuzunden ıkı gundur kendı diz kapaklarına sıkıyor.

hayırlısı olsun bakalım kendısı ıcın.

...

!!!

''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt