29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarı finalli olacaksa önce kendi yarı finalinizdeki şarkıları dinlersiniz. Ki bu maksimum 20 olur. Sonra da finale çıkarsanız oradaki şarkıları dinlersiniz. Bunun sayısı 20'den de az olabilir. Ki bu versiyonun 3 güne yayılması muhtemeldir. 3 günde 1.5 porsiyon Eurovision eder. :)

3 günde 2 Eurovision olduğu zamanları da bildiğimize göre sıkıntı olmamalı bence.

Sanırım 2 yarı finalli düşünülüyor ama şöyle bir sıkıntı var bu durumda.

Gruplarda kimin olacağı çok önemli. Misal Arda Abi, Tolga son dönem de bana hep iyi verdi, ben de onlara en düşük 6 vermişim nerede ise zaten.

Şimdi ise bölüşülünce isimler puan sıkıntısı yaşayacak bence özellikle bu gurup. Çünkü benim 10 yarışmadır hala puan alamadığım bir çok isim mevcut misal.

Oy gönderimi başlangıç saati yarına alınır büyük ihtimal. Herkes dinler şarkıları yeterince.

Sanırım 2 yarı finalli düşünülüyor ama şöyle bir sıkıntı var bu durumda.

Gruplarda kimin olacağı çok önemli. Misal Arda Abi, Tolga son dönem de bana hep iyi verdi, ben de onlara en düşük 6 vermişim nerede ise zaten.

Şimdi ise bölüşülünce isimler puan sıkıntısı yaşayacak bence özellikle bu gurup. Çünkü benim 10 yarışmadır hala puan alamadığım bir çok isim mevcut misal.

Abi ikimiz aynı gruba düşmeyelim de ne olursa olsun. Zararlı çıkarız çünkü. :D

Jüri lazım ya işte böyle olunca da o da sıkıntılı tabi.

Jüri falan olmasın yahu ne jürisi ,

3 güne yayılır gerekirse , aynen gerçek eurovision gibi yapılır ,

24 yarışmacılı Eurovision en güzeli bence de.

Yine de 2 gruplu bir şey olacaksa seri başı sistemi falan olsun bari :)

olacaksa 24 lü olsun ama geçen yarışma emrah özel bir yarışma olacak filan demişti.belki kafasında başka bir şey vardır.

Tamam işte 30. ESC hatrına iki yarı finalli olsun . Biraz kayıtları erkenden açalım , ödüller de biraz fazla olsun yeter .

24 yarışmacılı Eurovision en güzeli bence de.

Yine de 2 gruplu bir şey olacaksa seri başı sistemi falan olsun bari :)

Seri başı sistemi falan ne alaka :D Haxball değilki yani . Bir tane şarkı seçiyorsun şarkı güzelse 1. oluyor yeteneğe bağlı falan değil . Favori olmayanlar bile birinci olabiliyor bu yarışmada .

Seribasi sistemi olabilir.Ben kabul ediyorum ama juri sacmaligi olmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt