29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Aslan Türkoğlu

Dev organizasyon yarı finalli plan ise, onun için 2 ayrı grup, 2 ORGANİZATÖR OLSUN.

FİNALDE KATILAN HERKES OY KULLANSIN ELENSE DE. :D

Emrah' ın 30. yarışma, dev organizasyon dediği Hall of Fame yarışması olabilir, aklımda var bişiler diyordu. :)

FİNALDE KATILAN HERKES OY KULLANSIN ELENSE DE. :D

Bak buna katılıyorum ,

aynen örovizyondaki gibi yani , yarı finalde elenende finalde oy kullansınki ahalimizin iradesi sandığa yansısın ,

@Aslan Türkoğlu ahalinin temsilcisi olarak bazı elitist yönetici beylere ahalinin iradesini ezdirmeyeceğine inancım tam !

Yarı final bence de en mantıklısı . 2 yarı final olmak üzere total 30 kişi katılır . Her bir yarı finalde 15 kişi yarışır . Bu 15 kişiden en çok oyu alan 7 kişi finale yükselir . Diğer yarı finalden de 7 kişi oldu 14 kişi . Sonra da eski yarışmalar gibi final yapılır .

Bak buna katılıyorum ,

aynen örovizyondaki gibi yani , yarı finalde elenende finalde oy kullansınki ahalimizin iradesi sandığa yansısın ,

@Aslan Türkoğlu ahalinin temsilcisi olarak bazı elitist yönetici beylere ahalinin iradesini ezdirmeyeceğine inancım tam !

Ben artık sizlerle omuz omuza çarpışmak, son ana kadar şampiyonluk peşinde koşmak istiyorum abi. :)

Ama her ne kadar yarışmacı olsam da, kendi hakkımı yediririm ama sizin hakkınızı yedirmem! Buna inancınız tam olsun.

:D Like götürmek onun da hakkı olsun tabi.

İyi ya o zaman çok fazla kasmam ben de Tolga yoksa. :)

Tolga'nın bu yazdığımdan haberi yok yalnız :) Adaylığını ben açıkladım. Çünkü o olmasa beni sokacaksınız büyük ihtimalle işin içine. Ben köşeme çekildim agalar. Osman'ın tabiri ile unutulmayı tercih ettim. :)

Ben köşeme çekildim agalar. Osman'ın tabiri ile unutulmayı tercih ettim. :)

BO7v7YmCEAIKZan.jpg:large

Ben artık sizlerle omuz omuza çarpışmak, son ana kadar şampiyonluk peşinde koşmak istiyorum abi. :)

Ama her ne kadar yarışmacı olsam da, kendi hakkımı yediririm ama sizin hakkınızı yedirmem! Buna inancınız tam olsun.

2 yarışmadır modlar götürüyor biraz feda diyin artık. :D

Yarışma Tarihi

Şampiyon Mod ve Adminler

Tolga Aybakan-4

Serkan Şakrak-2

Cenk Yelkenci-2

Mehmet İşler-1

Muhammed Sefa Eker-1

GSE'ler

Ben-4

B.Arda Aycan-3

Ömer Tuğrul Yılmazer-1

Davut Deniz-1

Onursal

Özgür Aslan-1

8 defa da bu rütbeleri olmayanlar kazanmış.

SONUÇ : Sıra GSE veya halkta artık. :D

"8 defa da bu rütbeleri olmayanlar kazanmış."

YAŞASIN İSİMSİZ KAHRAMANLARIN ONURLU MÜCADELESİ

Tolga'nın bu yazdığımdan haberi yok yalnız :) Adaylığını ben açıkladım. Çünkü o olmasa beni sokacaksınız büyük ihtimalle işin içine. Ben köşeme çekildim agalar. Osman'ın tabiri ile unutulmayı tercih ettim. :)

Sen rahat rahat yarış Aslan, büyük katılımlı yarışmayı Emrah ile beraber yapacağız :encouragement:

5. yıldızı alan biri olmadığı sürece kolay kolay hırslanmam bu yarışmada zaten. Doymuşluk oldu biraz.

Yarışma Tarihi

Şampiyon Mod ve Adminler

Tolga Aybakan-4

Serkan Şakrak-2

Cenk Yelkenci-2

Mehmet İşler-1

Muhammed Sefa Eker-1

GSE'ler

Ben-4

B.Arda Aycan-3

Ömer Tuğrul Yılmazer-1

Davut Deniz-1

Onursal

Özgür Aslan-1

Mod ve adminler 10, GSE' ler 9. Eşitlemek lazım hemen :)

Yarışma Tarihi

Şampiyon Mod ve Adminler

Tolga Aybakan-4

Serkan Şakrak-2

Cenk Yelkenci-2

Mehmet İşler-1

Muhammed Sefa Eker-1

GSE'ler

Ben-4

B.Arda Aycan-3

Ömer Tuğrul Yılmazer-1

Davut Deniz-1

Onursal

Özgür Aslan-1

Bunlar beni ilgilendirmez. Ben şampiyon olmadıktan sonra hiç bir önemi yok. :) Ayrıca lütfen ayrımcılık yapmayalım. Hepimiz GSC askerleriyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt