29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün kazansaydım yarışma için özel fotograf bile hazırlamıştım aslında. :D

O tarz müziği sevenler cimrilik yapmasa şu an yarışma da ki konumum...

şu şekildi

[attachment=11994:upload_2014-7-22_1-24-35.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-22_1-24-35.webp
    upload_2014-7-22_1-24-35.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 90
rütbeler kalksın diye öneri sunmakla olmaz.

gidecen rütbe kalkıyor mu kalkmıyor mu diye soracaksın ondan sonra çat çat omuzlardan rütbeyi söküp masaya atacaksın.

yoksa "ayyy rütbeler kalksın cınım ya herkes eşit herkes aynı olsun <3" demekle olmuyor

böyle değil

10522756_686977768040647_3945612529097265084_n.jpg

böyle olacaksın

4634.jpg

Rütbeler kalksın diyen benim. :)

Like-kalksın

Ödül puanı-kalksın

Rütbeler-kalksın

Şampiyon oluncaya kadar taş üstünde taş, gövde üstünde baş bırakmayacağım, Alpay. O büyük gün geldiğinde hiç kuşkusuz bana kumpas kuranlar (başta sen olmakla) affedilmeyeceksiniz! :mad:

Şampiyon oluncaya kadar taş üstünde taş, gövde üstünde baş bırakmayacağım, Alpay. O büyük gün geldiğinde hiç kuşkusuz bana kumpas kuranlar (başta sen olmakla) affedilmeyeceksiniz! :mad:

Ne kumpası hacı. :(

Bir Pussycat tarzı giriyorsun, sonra 80'ler müziği ile.

Biz ne yapalım. Sırf empati yapmak için tarzım ile ilgisiz müzikle katılıp sonuncu olma ihtimalini bile göze aldım.

Ek olarak What is Love'ın o bizim komikli Aysal'lı videosu çıktıktan sonra paylaşmasan puan da verirdim 4-5'te olsa.

Bana kalsa biliyorsunuz beni, 15 yarışma burada özgün olan kazansın, az bilinen veya unutulan, popüler kültürden, 80'ler alt yapısından uzak şarkılar birinci olsun dedim. :)

Rütbeler kalksın diyen benim. :)

Like-kalksın

Ödül puanı-kalksın

Rütbeler-kalksın

Yeri değil ama görmüşken merak ettim , bu forumda nasıl işliyor bu rütbe mevzusu , birkaç gün evvel konunun birinde çokta alakasız şekilde cevap olarak iletiye yav he he yazan bir GSE gördüm , özellikle o anda alıntılayıp soracaktım ama vazgeçtim canımı sıkmayayım diye ,

ben başka forumlardada yazdığım için buradaki standartları pek anlamadım .

Ne kumpası hacı. :(

Bir Pussycat tarzı giriyorsun, sonra 80'ler müziği ile.

Biz ne yapalım. Sırf empati yapmak için tarzım ile ilgisiz müzikle katılıp sonuncu olma ihtimalini bile göze aldım.

Ek olarak What is Love'ın o bizim komikli Aysal'lı videosu çıktıktan sonra paylaşmasan puan da verirdim 4-5'te olsa.

Bana kalsa biliyorsunuz beni, 15 yarışma burada özgün olan kazansın, az bilinen veya unutulan, popüler kültürden, 80'ler alt yapısından uzak şarkılar birinci olsun dedim. :)

Yahu sen ne takılıyorsun benim tarzıma ? Şarkı iyiyse bas puanı gitsin. Benim olmuş, başkasının olmuş ne farkeder?

Hele o Osman yok mu o Osman. Kesin strateji yaptı. Yoksa What is Love onun sevebileceği tarzda bir şarkı. Arda abinin zaten benimle yıldızı barışmıyor. Kısacası karşımda kadrolaşmış bir ekip var. Buna rağmen 3. oldum dün. Yükselişim hızla devam edecek. :cigara:

Yeri değil ama görmüşken merak ettim , bu forumda nasıl işliyor bu rütbe mevzusu , birkaç gün evvel konunun birinde çokta alakasız şekilde cevap olarak iletiye yav he he yazan bir GSE gördüm , özellikle o anda alıntılayıp soracaktım ama vazgeçtim canımı sıkmayayım diye ,

ben başka forumlardada yazdığım için buradaki standartları pek anlamadım .

Valla hiç bilmiyorum ben de o işleri ama, ilk açıldığında okumuştum.

Uzun ve etkileyici yazı yazabilen, imla kurallarına dikkat gösteren, fazla ceza almayan, yazım uslubü seviyeli gibi şartlar gerekiyordu.

Yav he he diyeni de oluyorsa ne derece gerekli bu rütbeler bilemiyorum tabi.

Yahu sen ne takılıyorsun benim tarzıma ? Şarkı iyiyse bas puanı gitsin. Benim olmuş, başkasının olmuş ne farkeder?

Hele o Osman yok mu o Osman. Kesin strateji yaptı. Yoksa What is Love onun sevebileceği tarzda bir şarkı. Arda abinin zaten benimle yıldızı barışmıyor. Kısacası karşımda kadrolaşmış bir ekip var. Buna rağmen 3. oldum dün. Yükselişim hızla devam edecek. :cigara:

Kardeşim benim de tam onunla barışıyor işte. :D

Hush Hush ile katılmasam yine 7-12 arası alırdım Arda Abi'den. Seviyorum onun ve Tolga+ Ertuğrul'un tarz müzikleri.

Hepte 6-12 arası puan verdim o tarz şarkılara.

Yine de hoşuma gittiğinde 7-8 puan veriyorum diğer tarz parçalara da (zaman zaman hard rock, disco-dans müzikleri gibi).

Strateji İMASI SEZDİM, ama YAPSAM SENCE 3 ŞAMPİYONLUĞU OLAN TOLGA VE ARDA ABİ'nin tarz müziklere mi yüksek puan veririm, Rick Martin-Maria gibi müziklere mi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt