- 30 Nisan 2012
- 13.005
- 898
- 1.428
Manipüle ediyorum ama işe yarar. Hepiniz bayram hediyesi olarak Eurovision isterseniz eğer, Emrah gibi hassas, duygusal, güzel kardeşim buna hayır demez. O yüzden saldırın.
#BayramdaEurovisionBirBaşkaOluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manipüle ediyorum ama işe yarar. Hepiniz bayram hediyesi olarak Eurovision isterseniz eğer, Emrah gibi hassas, duygusal, güzel kardeşim buna hayır demez. O yüzden saldırın.
Olum niye heveslendiriyorsun ya bizi.
O kadar mention attım millete.
Emrah ortada bile yok zaten, Aslan da bizi yiyor.![]()
Uğur, abine ne biçim yakıştırmalar yapıyorsun? :mad-49:
Akşam olur da yarışma olursa görürüm seni.
Olmaz.Kararlı görünüyorlardı bayramdan sonra yapmakta.
Peki şimdi inisiyatif alıp sırf senin teorini çökertmek adına ben yaparsam yarışmayı nasıl olacak?
O yüzden büyük konuşmayın lütfen.![]()
Anlaşılan Arslan'ıda kaybetmek üzereyiz , halkın temsilciliğinden elitist yönetimin cazibesine kapılmış gibi ...