#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

milletin gözü dönmüş lan, xavi gelse beğenmeyecekler nerdeyse, culio süper bir oyuncu değil, ama yerin dibine sokulacak bir oyuncu asla değil.

milletin gözü dönmüş lan, xavi gelse beğenmeyecekler nerdeyse, culio süper bir oyuncu değil, ama yerin dibine sokulacak bir oyuncu asla değil.

Şuan düşünüyorum Xavi bizde olsa.

Fiziği çok zayıf topçu değil bu.

Dümdüz adam hiçbir özelliği yok.

Bunun mevkisi nere o bile belli değil.

Bank asyada bundan 40 tane bulurum.

Xavi bir Alex değil.

Xavi adam olsa kral kupasını barcelona alırdı.

Tarzı yorumları duyar gibiyim :D :lol:

Lass alınacaksa durması hata. Gönderilsin. Yerine sol bek alınır.

Gönderilmesini istemiyorum açıkcası yedeklerde dursun

Terim "10 değil 8 yabancı bulunduracağız" dedi takımda. 2 yabancı daha alacağızda dediğine göre Stancu+Culio yolcudur.

85te oyuna aldı terim.heralde gönderilecek. ki doğrusu bu olur.

Culio gidecekse yerine bir orta saha oyuncusu daha almalıyız.

Doğrular açık. Haliyle gidecek. Haketmiyor şu takımı. Yerine Yekta'yı düşünüp yabancı bir stoper transferi çok iyi olur.

Giderse hata olur. Dün Melo nerdeyse sakatlanıyordu. Yedekte durmayı problem etmezse kalmalı.

Hırslı Bir Oyuncu Ama Bir Spor Yazarının Değerlendirmesi Vardı Culio İçin "Halısaha Futbolcusu" Demişti. Bu Görüşe Üzülerek Katılıyorum :confused:

Dün 85'de Oyuna Girdi Topu Aldı ve Hemen Çalım Atmayı Düşündü ve Topu Kaptırdı. Maçın Sonlarına Doğruydu Bu Pozisyon.

Ne Bir Pas Vermeyi, Ne Etrafına Bakmayı Bırakıp Kafasını Şaş Misali Eyip Direk Çalıma Gitti ve Topu Kaptırdı. Son 2 Maçta da Yaptı Bunu.

Terim Değerlendirmesini Yapacaktır.

Cluj takımının neden sol kanada çektiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Kafasını eğip önüne drinling yapıyor sürekli. 360 derece oyun görüşü olması gerekir bir orta saha oyuncusunda Selçuk gibi.

Bence kalmalı, 6+2 var ve 8 yabancıyla oynayacagız,

1- Kim yedek kalacak?

2- Emre Çolak'tan hala bir açık bir orta saha oyuncusu olmsını bekliyor musnuz bu fizik guç ve oyun bilgisiyle takıma faydası olmazancak zararı olur Emre Çolak'ın. Arda olmasa Sol kanatta kim oynayacak?

Geri
Üst Alt