#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Culio giderse bize Ergunvari sol kanat-iç-bek oynayacak aynı zamanda aygı duzgun biraz yaratıcı bir MCL lazım. Bu yuzden Culio kalsın derim daha iyisi kim vardı? AZ'den Sporting'e giden S.Schaars vardı misal. Culio'nun gönderilip AMLC alınmasına karsıyım. Çunku Melo sakatlanırsa yedeği Ayhan olacak bu sefer, Ayhan'ın oynadıgı orta sahanın işi zor, takımın hem ofansını hem defansını bozar Ayhan.

Tamam, Arda'nın da alternatifi yok. Ama hucum gucunu çift forvete donerek artırabiliriz. Ama Melo-Ayhan değişimişni dengelememiz mumkun değil.

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

İsmi Culio değil de Gattuso olsaydı ve yine aynı oyunu ortaya koysaydı kredisi çok daha fazla olacaktı.

Culio kumaşı çok kaliteli bir isim.Çalışıyor ve elinden geleni veriyor. Bunu yapmayan oyuncuları göndermek lazım, Culio'yu değil.

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'a kiralandi

Bence gitmesi gerekenlerden biriydi ama kalsa da zararımıza olmazdı.

Varan 1 yalnız yanlış adamdan başladılar, ondan önce gitmesi gereken isimler varken...

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'a kiralandi

252008_10150241978616106_32790631105_7653163_1760134_n.jpg

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Trtsporda Ordu maçının tekrarı başladı. 2.yarıda culio oynayacak. Culio bugün çok iyi oynadı. Orkunu şut yağmuruna tuttu. İzleyebilirsiniz.

Şimdi bu takımda olacaktın sen!

Culio yabancıya gitmedi en azından :)

Orduspor maçlarını İstanbul'da oynasa ATATÜRK Olimpiyat Stadını doldurur...

Forever mor-menekşeler...

İlk yarı bitmek üzere, Culio girsin çoşturacak. Forvetsiz oynadık:(, Culio baya alkış aldı. Uzaktan 3,4 şut çekti.Orkun iyi kurtardı. Seric paso faul yaptı.

Arda'nın zamansız gidişinin en büyük kazığı Culio oldu bence. Daha önce gitmiş olsaydı her ihtimale karşı Culio'nun takımda tutulacağını düşünüyorum.

Bugünkü maçı bende izledim. Takımın lideri gibi oynadı Culio.

Trtspor Ordu-Karabük maçını tekrar veriyor. 2.yarı Culio'yu izleyebilirsiniz..Ah ulan farkı kaçırmışdık.

Culio Lincoln'a benziyor atak yönünden bence.Hem geride de iyi.

Takimda kalmasi gerekİyordu kİralik verİnce ne kazandik onu anlamadim

Tam oranın oyuncusu. Bize yararlı olamıyordu.

Gönderilmesine hala inanamıyorum çok arıycaz lig içinde bu kadar maliyeti düşük ve faydalı bir ortasaha oyuncusunu elden çıkarmak çok mantıksızdı.

Geri
Üst Alt