#29 Juan Emmanuel Culio

Bir kaç resim koyalım..Formasını trübünlere atmış.

3wmz.jpg

3wnd.jpg

Terbiyesiz.

Nasilda ciplak seytan gibi geciyor ortalikta reis :)

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Ordu'nun Maestrosü oldu Basarıların devamını diliyoruz reiz

culio-stancu'yu çıkart , ordu en fazla 15. durumdaydı ligde şu an.

culio ve stancu -özellikle culio- resmen tek başına götürüyor ligi ve ordu-gs puan puana şu an .

adam arjantinli , romanya'da sorunsuz oynadı , türkiye'ye geldiği ilk gün hiç uyum sorunu çekmeden takır takır oynadı , istanbul gibi büyük bir şehirden ordu gibi mütevazi bir anadolu şehrine gitti , hiç yadırgamadı ... kaprisi yok , ücreti düşük , sakatlanmaz ...

umarım geri döner de sakatlık-ceza gibi durumlarda , aydın ve türevlerinin yerine culio gibi bir dinamosu olur takımın .

eh be fatih hoca ...

Culio kaliteli bir oyuncu. Gönderilmesi hataydı. En azından Riera nın şu anki performansında oynardı orada. Enginin sakatlığında yerinde de oynatılabilirdi. Selçuk ve ya melodan birine bir şey olsa onların yerine kullanılabilirdi. Hatta sezon başında ben olsam Hakan Balta nın yerinde bile oynatırım diyordum Culio yu. Neyseki adamı bonservisi ile göndermedik. Bizim huyumuzdur. Bizdeyken Sallarız bir adama, bizden gittikten sonrada bu herifi nasıl kaçırdık elimizden diye üzülür dururuz.

Riera kadar oynardı şu an heralde. Orduspor bırakmaz bundan sonra. :) Başarılar draCulio.

Acaba sezon sonunda gelir mi yada gelmek ister mi ? Sözleşme sartları nelerdir biliniyor mu ?

Riera kadar oynardı şu an heralde. Orduspor bırakmaz bundan sonra. :) Başarılar draCulio.

Riera nerdeyse her maç kadroda. Culio kalsaydı Terim onu yedek bırakırdı. 'Benim futbolcum', 'onun futbolcusu' meselesi yani. Taraftarda bugün oynatılmayan Yekta ve Sercan için söylediklerini Culio için söylerdi: 'Sabır sabır...daha çok çalışması lazım...böyle giderse 3. ligde oynar....forma için savaşmıyor...işe yaramaz...' gibi.

Riera nerdeyse her maç kadroda. Culio kalsaydı Terim onu yedek bırakırdı. 'Benim futbolcum', 'onun futbolcusu' meselesi yani. Taraftarda bugün oynatılmayan Yekta ve Sercan için söylediklerini Culio için söylerdi: 'Sabır sabır...daha çok çalışması lazım...böyle giderse 3. ligde oynar....forma için savaşmıyor...işe yaramaz...' gibi.

Culio kalsa hoca arada bir oynatsa sen 3.sınıf yabancıların ne işi var bu takımda Terim istifa derdin yine.Senin kadar tutatrsız,kendisiyle onlarca kez çelişen sapkın,saplantılı bir insan görmedim.

Culio kalsa hoca arada bir oynatsa sen 3.sınıf yabancıların ne işi var bu takımda Terim istifa derdin yine.Senin kadar tutatrsız,kendisiyle onlarca kez çelişen sapkın,saplantılı bir insan görmedim.

Culio'yu ilk geldiği, ilk oynadığı maçtan beri savunuyorum. Beni başkaları ile karıştırma. Ama bir konuda haklısın, daha önceden farklı dediği halde, şimdi ben demiştim triplerine giren çok var. Beyni yerine egosunu çalıştıran, birbirlerinin beğen tuşuna basan klikelerle işim yok ve olamaz.

Culio'yu ilk geldiği, ilk oynadığı maçtan beri savunuyorum. Beni başkaları ile karıştırma. Ama bir konuda haklısın, daha önceden farklı dediği halde, şimdi ben demiştim triplerine giren çok var. Beyni yerine egosunu çalıştıran, birbirlerinin beğen tuşuna basan klikelerle işim yok ve olamaz.

Olamaz zaten içinde bulunduğun vahim psikolojin sayesinde ajan avına çıkıyorsun,forumda senin saçmalıklarına inanmayanlara Aziz Yıldırımın ajanı diyorsun ciddi ciddi,yöneticilerin teknik adamların forumdan takttik aldığını sanıyorsun.Ya uyuşturucu madde kullanıyorsan bırak yada bir doktora görün insanları günaha sokuyorsun kendine söylettirdiğin laflarla.

Forum-> Köşe yazarları->TDler

Forumlar spor yazarlarının ilham kaynağıdır. Bu forumda ilk defa ortaya atılan bazı fikirlerin, birkaç gün sonra Hıncal Uluç ve başka yazarlar tarafından konu edildiği çok dikkatimi çekti şimdiye kadar.

Forum-> Köşe yazarları->TDler

Forumlar spor yazarlarının ilham kaynağıdır. Bu forumda ilk defa ortaya atılan bazı fikirlerin, birkaç gün sonra Hıncal Uluç ve başka yazarlar tarafından konu edildiği çok dikkatimi çekti şimdiye kadar.

'Yine ajan var'a getirme de lafı.

say no to mental illness

Bence Emre okan bu konuda Haklı Terim'de benim oyuncum değildi egosu çok fazla beyni yerine çoğu oyuncuda egosunu kullanıyor...

ordu baskanı atar yapıyo ligtvde

vay anasını

10-15 milyon getirirse GS veririz diyo bayburger

ordu baskanı atar yapıyo ligtvde

vay anasını

10-15 milyon getirirse GS veririz diyo bayburger

ya bu ordu başkanı niye kendi kendine triplere giriyor anlamıyorum ki

lan olum istemiyoruz ulioyu stancuyu anlaşılan rakamdaki parayı verin çekin gidin ya ne ortalık karısı gibi orda burda car car ötüyorsunuz.

Bence Emre okan bu konuda Haklı Terim'de benim oyuncum değildi egosu çok fazla beyni yerine çoğu oyuncuda egosunu kullanıyor...

Sana ve o akıl !!! aldığın ruh hastasına soruyorum 2. gelişini hayal meyal hatırlıyorsunuz bazı şeyleri daha evvel bu adam kimi benim oyuncum değil diye yolladı? Farklı olmak için O car car konuştuğunuz 2. senesi için soruyorum?

Sana ve o akıl !!! aldığın ruh hastasına soruyorum 2. gelişini hayal meyal hatırlıyorsunuz bazı şeyleri daha evvel bu adam kimi benim oyuncum değil diye yolladı? Farklı olmak için O car car konuştuğunuz 2. senesi için soruyorum?

Osman gardaş sakinleş az yaaa nedir bu sinir..

Geri
Üst Alt