Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Bir kaç resim koyalım..Formasını trübünlere atmış.
![]()
![]()
Terbiyesiz.
Nasilda ciplak seytan gibi geciyor ortalikta reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kaç resim koyalım..Formasını trübünlere atmış.
![]()
![]()
Riera kadar oynardı şu an heralde. Orduspor bırakmaz bundan sonra.Başarılar draCulio.
Riera nerdeyse her maç kadroda. Culio kalsaydı Terim onu yedek bırakırdı. 'Benim futbolcum', 'onun futbolcusu' meselesi yani. Taraftarda bugün oynatılmayan Yekta ve Sercan için söylediklerini Culio için söylerdi: 'Sabır sabır...daha çok çalışması lazım...böyle giderse 3. ligde oynar....forma için savaşmıyor...işe yaramaz...' gibi.
Culio kalsa hoca arada bir oynatsa sen 3.sınıf yabancıların ne işi var bu takımda Terim istifa derdin yine.Senin kadar tutatrsız,kendisiyle onlarca kez çelişen sapkın,saplantılı bir insan görmedim.
Culio'yu ilk geldiği, ilk oynadığı maçtan beri savunuyorum. Beni başkaları ile karıştırma. Ama bir konuda haklısın, daha önceden farklı dediği halde, şimdi ben demiştim triplerine giren çok var. Beyni yerine egosunu çalıştıran, birbirlerinin beğen tuşuna basan klikelerle işim yok ve olamaz.
Forum-> Köşe yazarları->TDler
Forumlar spor yazarlarının ilham kaynağıdır. Bu forumda ilk defa ortaya atılan bazı fikirlerin, birkaç gün sonra Hıncal Uluç ve başka yazarlar tarafından konu edildiği çok dikkatimi çekti şimdiye kadar.
ordu baskanı atar yapıyo ligtvde
vay anasını
10-15 milyon getirirse GS veririz diyo bayburger
Bence Emre okan bu konuda Haklı Terim'de benim oyuncum değildi egosu çok fazla beyni yerine çoğu oyuncuda egosunu kullanıyor...
Sana ve o akıl !!! aldığın ruh hastasına soruyorum 2. gelişini hayal meyal hatırlıyorsunuz bazı şeyleri daha evvel bu adam kimi benim oyuncum değil diye yolladı? Farklı olmak için O car car konuştuğunuz 2. senesi için soruyorum?
Osman gardaş sakinleş az yaaa nedir bu sinir..
Yok hacı sakin kafayla yazdım zaten.Sorumun cevabını alayım : )))