#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Yunus, senin salladıkların hep iyi çıktı. Sallamaya devam et.

1-)Pino dan başka kimmiş onlar?

2-)Pino nun sağ kanatta iyi oynadığı bi maç söyleyebilir misin?

3-)Culio gelirken destekleyen var mıydı acaba?

edit:Misi yi katlar falan diyenler gitsin bence hentbol yorumlasın harcanıyo buralarda.

Bu adamı da beğenmez ulemalar.Orta sahada oynamamlı diye yorum gelmiş.Sesli güldüm.Culio tam bir takım oyuncusu ve orta sahadır. Kalitesini göreceksiniz.Gelmeden önce defalarca önermiştim ve bu adamın orta saha olduğunu anlatmaktan dilimde tüy bitmişti.

Cana ile yan yana oynasa daha cok rahat eder gibi.

edit:Misi yi katlar falan diyenler gitsin bence hentbol yorumlasın harcanıyo buralarda.

3) Ben ve bir cok kisi.

Culio da alışma süreci gibi bir şey söz konusu olmadı maşallah.:tiphat: Bu istikrar da devam Culio ;)

1 -) Culio. :ays:

2 -) Beypazarı. :ays:

3 -) Ben, Emrah Arslantürk ve Merih İnce. :ays:

Not: C.Ronaldo ve Mesut var bi de. Onlara da bayağı salladın.

Misi ile Culio'yu kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamak gibidir.Biri orta saha, diğeri forvet arkası. Oyuncuları mevkilerine göre kıyaslamayı ne zaman öğreneceğiz beyler?

1 -) Culio. :ays:

2 -) Beypazarı. :ays:

3 -) Ben, Emrah Arslantürk ve Merih İnce. :ays:

Not: C.Ronaldo ve Mesut var bi de. Onlara da bayağı salladın.

1-)İzlemediğimi belirttim çok kere ama beklediğimden iyi çıktı,genelde herkesin tahminim benm gibiydi.

2-)Yanlış,pino nun sağ kanata barış özbek kadar oynadığı bi maç yok.

3-)Doğruluğunu bilemem.

not:Hala aynı düşünüyorum.Sizin ronaldo yu messi den iyi görmenize ne demeli o zaman:asd:

1-)İzlemediğimi belirttim çok kere ama beklediğimden iyi çıktı,genelde herkesin tahminim benm gibiydi.

2-)Yanlış,pino nun sağ kanata barış özbek kadar oynadığı bi maç yok.

3-)Doğruluğunu bilemem.

not:Hala aynı düşünüyorum.Sizin ronaldo yu messi den iyi görmenize ne demeli o zaman:asd:

1 -) İzlemediğin adama neden sallıyorsun ? :confused:

2 -) Pino konusunda hala takıntılısın. :ays:

3 -) Eyvallah. :tiphat:

Not: Biz gene Ronaldo, Messi'den iyi diyoruz. Sen peki, C.Ronaldo futbolcu değil diyorsun.

1 -) İzlemediğin adama neden sallıyorsun ? :confused:

2 -) Pino konusunda hala takıntılısın. :ays:

3 -) Eyvallah. :tiphat:

Not: Biz gene Ronaldo, Messi'den iyi diyoruz. Sen peki, C.Ronaldo futbolcu değil diyorsun.

Ronaldo futbolcu değil falan demedim,Messi nin yanında değil demiş olabilirim:D

Culio iyi oyuncudur en kötü yedek olur şuanki takımda ama fazla savruk, b2b hayali kurmayın şu adamdan.Sabriyle ikisi orta sahada olunca Total kaos futbolu oynuyoruz, şuan çok sırıtmıyor ama elbet kahkaha atacak bir gün.Culio sola geçsin, Arda ortada oynayabilir.Ha bu arada gelmeden önce bende sallamadım adama.

Ronaldo futbolcu değil falan demedim,Messi nin yanında değil demiş olabilirim:D

tiphat.gif

3-) Ben vardım. Gir bak Culio Galatasaray'da baslıgına.

edit: yine ben

Bence gayet de aradığımız adam orta saha için.

Culio iyi oyuncudur en kötü yedek olur şuanki takımda ama fazla savruk, b2b hayali kurmayın şu adamdan.Sabriyle ikisi orta sahada olunca Total kaos futbolu oynuyoruz, şuan çok sırıtmıyor ama elbet kahkaha atacak bir gün.Culio sola geçsin, Arda ortada oynayabilir.Ha bu arada gelmeden önce bende sallamadım adama.

Anlamadım? Culio hem iyi oyuncu hemde suanki takımda en kötü yedek oluyo? Enteresan... Mustafa Sarp, Ayhan falan süper topcular oluyo o zaman.

Culio tam bir orta saha.20'ye yakın maçını izledim ve klube çoğu kez önerdim bu konularda.Bilen bilir. Culio-Cana-Buraya gelecek bir oyuncu ile iyi bir orta saha kurarsın.Culio ideal bir sol iç oyuncusudur. Culio asist kralı olmaz, gol atmaz, Xavi gibi üst düzey bir adam değildir ama görev adamıdır.Savaşır ve tekniği ile bunu harmanlar. Hagi'Ye bir kez daha teşekkür ederim bu transfer için laf arasında söylemeden geçemeyeceğim.

He zamanında keita Man u ya gitse Ronaldo kadar olabilirdi belki,ama bunu ben demedim İnan demişti ki doğru demiş:D

Sende birşeyler dedin ama, aradan çok zaman geçti boşver. :D

Geri
Üst Alt